реклама Делікат

Минулими вихідними в Драбові розпочалася естафета до 70-річчя визволення Черкащини від німецько-фашистських загарбників. До Черкас естафета дійде 14 грудня. До свята в місті мають реконструювати в’їзні знаки. Про це на вчорашній нараді в міськвиконкомі повідомив в. о. міського голови Віктор Білоусов.

– В обласному центрі буде фінальний акорд цих заходів. Звичайно, потрібно підготуватися до цього на найвищому рівні. Має бути складена програма заходів, план розданий, – звернувся до директора департаменту організаційного забезпечення Лілії Маліщук Білоусов. – Треба зробити дороги, тротуари. Але головне, щоб увага була ветеранам.

Він наголосив, що до грудня потрібно перевірити стан пам’ятників та обелісків у місті.

– По в’їзних знаках! Ну, з боку Золотоноші в’їжджаєш – «тємєнь»… Там треба довести до ладу освітлення. Що стосується самого в’їзного знаку, то його треба почистити, підшаманити, підсвітити… І це треба зробити обов’язково до річниці визволення міста, – сказав Віктор Федорович.

Натомість заступник міського голови Павло Карась зазначив, що департамент архітектури вже підготував відповідний проект.

– В основі проекту – існуючі знаки, які мають бути відповідним чином реконструйовані. Там непогані проекти всіх чотирьох в’їзних знаків у місто. Тільки архітектори узгодять – почнуться роботи, – запевнив Павло Миколайович.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 Тарас Бульба 27.09.2013 10:45
Треба зробити дороги, тротуари. Але головне, щоб увага була ветеранам.
- - - - - -
Не знаю що вони збираються робить, але їм вже потрібно терміново робити ямковий ремонт по тому ямковому що робили три місяці назад. Пройшли дощі і відсотків зі 30 "відремонтованих " ям знову стали такими як були навесні. А кажуть що немає "вєчного двігатєля". Є! це ямковий український ремонт. Не вспіли його доробити а з іншого боку вже все повилітало і треба починати знову.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 ирина 26.09.2013 12:59
да...вот что ну прям срочно надо!!!!!! а больниці без зар.плат и лекарств подождут! дети пусть в дет.садах мерзнут.....ид**ты
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Loki 25.09.2013 18:37
Предложение отличное!! Если конечно он, как старый коммунист, правильно проведёт обряд камлания. А перво-наперво для этого надо большой намоленный на уставе кпсс бубен!! Предлагаю в качестве основы, использовать для оного ото колесо обозрения, на которое весной деньги выделили! Обтянуть его семью шкурами (7 магическое число), содранными за годы правления с народа! Все выконкомовские обкурятся (поставки дури по традиции возложить на рома и синти) и может начинать камлать! Подопечные, в такт раскачиваний кама,стуча своми бошками под его вопли,должны кричать чётко и разборчиво: "ильич приди! ильич дай знак! ильич сделай знаки на всех вьездах!! Когда дух вождя мирового пролетариата, обалдев от грохота явится, шоб глянуть, шо ж за шабаш устроили в очередной раз его 12 учеников, брать его холодненьким и не отпускать взад до мавзолею, пока все знаки не будут сделанны!! По мере отхода прихода, состояния транса поддерживать колёсами от минздрава! Успехов в ремонте знаков и дорог возле них!)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100