реклама Делікат

У Мошенській районній лікарні через прохолодну і дощову погоду мерзнуть пацієнти. Про це повідомили у прес-службі депутата обласної ради Наталії Старікової.

Щоб запрацювала котельня, треба отримати дозволи контролюючих інспекцій (пожежників, електриків, теплопостачальників, санстанції), а за дозволи треба заплатити через Держказначейство. Воно має всі необхідні документи для проплат, проте коштів не проводить. Навіть якщо проплата за інспектування котельної надійде днями, то опалення включать не раніше як через 10 днів після цього.

"На сесії обласної ради, яка має відбутися незабаром, гостро ставитиму питання стабільного руху коштів через управління Державної казначейської служби, які сприяють проплатам на соціальні потреби населення. Обласній раді слід терміново звертатися до Міністерства фінансів, Верховної Ради для вирішення цієї проблеми", - зауважує депутат Черкаської обласної ради Наталія Старікова.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Loki 26.09.2013 19:42
Недорабатывают партійні осередки на місцях! Погрязли в буржуазной мелкособственно сти? Забыли слова своего фюрера, шо "частная собственность в мошнах ежесекундно и ежеминутно порождает капитализм"? .Нельзя так с людями холодно обходиться! Почему в селе досих пор ещё есть ликарня? Ликвидировать срочно!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 незнайка 26.09.2013 18:32
И эта с тем же С распальцовочкой
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100