реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради, опозиціонер Микола Булатецький не розуміє, чому замість працівників комітетів самоорганізації населення скарги в деяких мікрорайонах Черкас збирають активісти ПАТ «Азот». Про свої спостереження він розповів на вчорашньому засіданні сесії Черкаської міської ради.

– Скарги збирали начебто помічники почесного президента ПАТ «Азот» Валентини Жуковської. Тоді ніби, Вікторе Федоровичу, їх до вас передають, – звернувся Булатецький до в. о. міського голови Віктора Білоусова. – Я не розумію, чому в нас цю функцію виконують працівники «Азоту» й Жуковська, а не комітети самоорганізації населення?

Натомість Віктор Білоусов запевнив, що не розуміє, про яких помічників та про які скарги йде мова. Також він зазначив, що не розуміє, звідки в Булатецького така інформація.

– Там, до речі, у засобах масової інформації писали, як Жуковська викликає Віктора Федоровича. І він там починає наводити порядок… Давайте зробимо так: або ви призначте Жуковську головою КСНу якогось (може, покаже, як треба працювати), або зверніться до працівників мерії, щоб вони якісно виконували свою роботу, – запропонував Микола Іванович.

Водночас почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська у сомережі «Фейсбук» пише про громадські слухання, які провела вже в кількох мікрорайонах. Імовірно, саме їх і мав на увазі Булатецький.

«Слухання в мікрорайоні «Богданівський», незважаючи на порівняно невелику кількість людей, були дуже активними. Було видно, що людям є що сказати представникам міської влади, керівникам СУБів, правоохоронцям. Традиційно, найбільше людей цікавили питання ЖКГ. Ініціативна група, готуючи слухання, провела анкетування більше 350 мешканців району та склала карту проблем району. По деяких із цих проблем рішення були ухвалені прямо на слуханнях, інші потребують більш уважного розгляду», – зазначила Валентина Борисівна.

Також у «Фейсбуці» вона дякує чиновникам виконкому та працівникам СУБів, які беруть участь у цих зустрічах, та наводить перелік результатів, яких вдалося досягнути під час зустрічі з жителями мікрорайону.

реклама

Коментарі  

 
-1 #10 Виктор 27.09.2013 09:14
А как по мне, то лучше Булатецкий, чем низвестно откуда взявшаяся мадама. Нам одной Сысоевой хватает выше крыши, ................... )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 бродяга 27.09.2013 05:44
А Булатецкого - секретарём КСНа
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Антіфашіст Тітушко 26.09.2013 21:19
Микола Іванович мабуть розраховує на те що його по інерції знову виберуть депутатом. Але такого вже не буде. Своєю байдужістью до людей, які з ним працювали, він дуже багатьох від себе відвернув. А Жуковська працює.Тому знову ми стаємо перед ділемою-кого вибирати? І знову-вибори без вибора. Булатецький зовсім не та особистість яка варта довіри. Він навіть не виконав всі фінансові обіцянки ще по виборам 2012 року. А якщо він стане депутатом... як він заявив що тільки на свою родину може розраховувати, а люди які з ним працювали для нього би*ло.Та ,взагалі, Жуковська нічим не краща за Булатецького.То навіщо нам ті вибори?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 блазень 26.09.2013 19:33
Там де треба працювати, як справжній джентельмєн, Микола Івановіч завжди уступає місце дамі :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 незнайка 26.09.2013 16:31
Почему Булатецкого совсем не волнует-выделены ли на зиму городу лимиты газа и по какой цене?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Восстание Тюшенов 26.09.2013 16:27
Коля правду говорит!!! Все одно не буду голосовать за Жуковскую, чтоб она не делала для народа, у нее ярлык висит - Партия Регионов т.е. б.....ты. И этим все сказано!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Гражданин 26.09.2013 16:26
Так если такие "депутаты" как Булатецкий умеют только языком молотить, то надо
же кому то людям и делом помогать! Люди этого "захистника люду" видят только
во время выборов, после чего он исчезает из их поля зрения до следующих выборов.
Кроме замены названий улиц ничем не отличился! Не построил ни одной детской площадки, не подарил городу ни одного нового троллейбуса, не облагородил площадь
Богдана Хмельницкого! Ничего конкретного для города, кроме болтовни! НИЧЕГО!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Фром 26.09.2013 16:24
Зато Булатецкий много сделал. Вот крассава ж - только критиковать и языком чесать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Моралист 26.09.2013 16:13
Булатецкий прав: кто такая Жуковская, чтобы собирать жалобы? Житель города? Или учредитель Фонда помощи черкащанам? Вся её деятельность надуманная и "неживая" :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Надя 26.09.2013 16:04
Кальян ти напевно обкурився .......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100