реклама

реклама

«Фальшстартом» називають в Черкаській обласній організації Партії регіонів презентацію кандидатом по канівському округу №197 Леонідом Даценком своєї команди. У художній формі в штабі ПР критично висловлюються з приводу таких дій Леоніда Даценка. Нижче подаємо текст, розміщений на офіційному сайті ПР без змін:

«Усі свідомі і не свідомі виборці 197-го округу знають, що вибори тут відбудуться 15 грудня року нинішнього. А кампанія стартує 16 жовтня. Тобто ще трошки треба зачекати. Та хіба вождям притаманне таке почуття? У бій, на битву треба рвати кігті, щоб аж сорочка здувалася. Тому 30 вересня Леонід Даценко надав собі статусу кандидата у народні депутати. У народі кажуть – попер по перед батька в пекло, а по-іншому – ні сіло, ні впало. Такого нахабства виявилося замало. Канівчанка Віра Носенко теж хоробро назвала себе довіреною особою кандидата у народні депутати Леоніда Даценка.

А ще кандидат (вибачте, Миколайович називає себе не інакше, як нардепом) презентував свою команду. Вона теж готова вже сьогодні порвати конкурентів, як свиня кухвайку.

Від цього Наталія Старикова аж розцвіла. І так почала дякувати! Як ота дівка, яку беруть заміж. Читачі постарше пам’ятають її пісеньку: «Дякую тобі, брате, що приводив хлопців в хату», «Дякую вам, ворота, що стояла хлопців рота», «Дякую вам, собаки, що кусали що кусали хлопцям с…».

Якщо стисло, то радощам не було меж. Цвіли і пахли Анатолій Бондаренко, Юрій Ботнар. А от «УДАРу» не пощастило чути похвали – він просто ігнорує такі зібрання. Зате палкі УДАРівці Ірині Геращенко дісталося на горіхи за те, що садила калину во славу Європейського Союзу поруч із Валентиною Жуковською. А з цією президентшою не то, що калину садити, а на одному гектарі не бажано у піжмурки грати.

… У забігу легкоатлетів рвонутися з місця до пострілу стартера – це фальстарт. Як наслідок треба знову ставати у позу. Поза ж у нашого героя відповідає його іміджу та сутності. Та не будемо на ніч про це…»

Авторами цього шедевру є такі собі Нимидора ГАЛУШКА та Саврадим ЛЕВУРДА. Додаємо також скрін-шот сторінки.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #8 Свирид Іванович Ейхман 03.10.2013 18:42
:D Ржу-неможу! Точно, це піарщики Даценка (на чолі з Ігорем Сичовим) ломанули сервера регіоналам і написали статейку в стилі олд скульного маразму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #7 Братушка 03.10.2013 15:20
Братушки! А я так собі кумекую - все це організував сам Л.Даценко. Піар як не як...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Фром 03.10.2013 14:34
Причем риторику Булатецкого использовали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 Хочу в журналістику 03.10.2013 13:47
Я оце думаю, якщо таке пишуть на сайтах, може й собі податися у журналістику? Букви на клавіатурі я вже вивчив... :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Нестор Іванович 03.10.2013 11:40
Да-а піарщики П*Р**нів явно опростоволосили ся як баба посеред калюжі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 CC 03.10.2013 11:39
Команда Даценко в Партии регионов! Молодец Даценко!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #2 Думаючий 03.10.2013 11:33
ніколи так не сміявся. В регіаналів явні проблеми.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 справка 7-Б 03.10.2013 11:29
вибачте, але шо курив автор?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100