реклама

реклама

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України ініціює автопробіг по містах України з метою подальшої консолідації суспільства.

Як повідомляють організатори, автопробіг пройде по містах України з 21 по 25 березня. Старт одночасно 21 числа о 11-00 з міст Львів і Луганськ. Обидві автоколони пройдуть на Київ через Черкащину. Так, орієнтовний маршрут західної колони – Львів-Луцьк-Нетішин-Славута-Хмельницький-Вінниця-Гайсин-Умань-Канів-Київ, східної колони – Луганськ-Запоріжжя-Кривий Ріг-Дніпропетровськ-Черкаси-Чернігів.

«На підприємницькому майдані ми довели, у нас нема ніяких розбіжностей між сходом і заходом. У нас одна біда - нинішня антинародна, злочинна система влади. Асамблея ГОМСБ України виступала проти податкового кодексу, бо він знищує малий та середній бізнес, зменшує надходження в бюджет від податків та призводить до зростання безробіття. Нині ми маємо підтвердження наших застережень. Вже припинили свою діяльність сотні тисяч підприємців, а ще більше стоять в черзі на закриття. Вони і їх наймані працівники залишились без роботи. Ми проти псевдореформ, які заганяють в бізнес в тінь, пенсіонерів в могилу, робітників в рабство а жителів квартир в чисте поле. Ми проти того, щоб наших дітей позбавили нормальної освіти, перспектива яких - робота за кордоном чи безробіття в Україні. Ми проти того, щоб бідний платив за багатого», – йдеться в повідомлення організаторів.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Арсен 21.03.2011 10:36
Для чого ж ви хлопці так знущаєсь із влади? Адже тепер за маршрутом автопробігу, влада буде вимушена полагодити дороги, обладнати санітарні місця, перевозити вздовж маршруту кіоски із дешевою гречкою. А для найбагатших українців (із діаспори) потрібно буде відкрити вертолітній майданчик.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100