Самовисуванець по 194 ВО Володимир Мамалига став кандидатом від Радикальної партії Олега Ляшка, увійшовши до цієї політичної сили. Сьогодні інший кандидат від Радикальної партії Олег Купрієнко зняв свою кандидатуру на користь Володимира Мамалиги. Про це під час прес-конференції в Черкасах повідомив лідер Радикальної партії, народний депутат України Олег Ляшко.


– Ми ухвалили таке рішення, бо Володимир Мамалига відомий у Черкасах і в усій Україні громадський і політичний діяч, який упродовж багатьох років патріотично, наполегливо, активно відстоює державницькі позиції, позиції українства. Проаналізувавши ситуацію, ми вирішили, що саме він достойний того, щоб його підтримувала наша партія, – наголосив Олег Ляшко.

Також він повідомив, що Володимир Мамалига подав заяву на вступ до Радикальної партії, зробивши це без будь-якого тиску та свідомо. У присутності преси він вручив Мамализі партійний квиток.

Сам же Володимир Володимирович склав присягу на вірність українському народу. Для цього Олег Ляшко привіз із Києва вила.


– Це не просто вила, а євровила! – уточнив Олег Валерійович. – Стрічки, які на них пов’язані, причіпляли туди українці. Вила – це символ українського народу, селянства, символ Радикальної партії. Прошу Володимира Володимировича взяти ці натруджені робочі партійні вила, яким років 20, не менше.

Опісля Володимир Мамалига, тримаючи в руках вила, прочитав присягу, пообіцявши не стати тушкою «ні за 30 срібників, ні за 30 мільйонів доларів».

– Обіцяю бути вірним нашій Радикальній партії, нашому лідерові Олегу Ляшку, пліч-о-пліч боротися в парламенті з тими, хто чинить зло нашій державі і нашому народові, реєструвати у Верховній Раді ті законопроекти, які накажуть мені виборці, брати мої та сестри. Якщо порушу цю присягу, роздеріть мене на шматки вилами і кров мою в Дніпро вилийте, бо недостойний я буду жити, зрадивши вас, – зачитав Володимир Володимирович і підписався під присягою.

На 197 ВО Олег Ляшко попросив підтримувати представника Радикальної партії Сергія Тищенка.

Загалом же, на думку Олега Ляшка, в Україні прийшов час радикальних змін.

– Тільки радикальні зміни можуть навести лад у країні. Далі так тривати не може. Ми 22 роки топчемося на місці. Однак на зміни в країні здатні лише герої – люди з козацьким стрижнем, які не бояться власної тіні, які готові йти на амбразуру заради людей. Отакими є Володимир Мамалига і Сергій Тищенко, – зазначив лідер Радикальної партії.

Також він закликав не голосувати за самовисуванців, бо це – ставленики влади.

– Сьогодні Партія регіонів висуває так званих самовисуванців. Насправді всі вони є вовками в овечих шкурах. Ті, що сьогодні є самовисуванцями, коли прийдуть до парламенту, засунуться до фракції Партії регіонів. Це такі нові технології, які використовує Партія регіонів, щоб обманути людей. Підкуп виборців, використання адмінресурсу, фальсифікації – три складові, на яких партія влади будує свою виборчу кампанію, адже жоден регіонал не виграє чесно вибори на жодному з округів, – переконаний Олег Ляшко.

Насамкінець новий член Радикальної партії Володимир Мамалига подарував Ляшку сокиру.

– Це символічно, що на Шевченківській землі в нас тут і сокира, і вила. Оцими сокирою і вилами треба радикально чистити авгієві стайні, вимітаючи «регіоналівську» банду з нашої української землі, – наголосив Ляшко.

Також кандидат у народні депутати наголосив на тому, що головне завдання усіх політичних сил сьогодні – це боротьба з режимом Януковича.

– Зараз треба забути про партійні чвари. Ми повинні розуміти, що нам протистоїть злочинний апарат Януковича, державна машина, яка перемеле нас, якщо ми не зупинимо її коліщатка. Не можна пробачати, коли вони брудним ментівським чоботом топчуться по наших дітях на Майдані. Завтра вони потопчуться по наших батьках, післязавтра – у квартирах. Для них немає нічого святого, – зазначив Володимир Мамалига.

передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+4 #41 Макуха 04.12.2013 09:24
"Вот и встретились два одиночества".... Під "райдужними" знаменами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #40 СЕЛЯНИН 03.12.2013 16:51
Держак для выл Вовику коротковат Треба товщий и довший
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #39 Влад 03.12.2013 13:34
Цитую Фотограф:
А на фоне чего это шобло фотографировало сь? Не в горисполкоме случаем, не в фирме обладателя красных кавалерийских шароваров?


Фото сделано в КП МИА "Черкассы", фон - баннер с их логотипом. МИА сдает свою студию для всяких заседачек. В прошлом году там были Кличко, Королевская...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #38 Нестор Іванович 03.12.2013 13:25
Дурний піп - дурна і молитва!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #37 Фотограф 03.12.2013 11:37
А на фоне чего это шобло фотографировало сь? Не в горисполкоме случаем, не в фирме обладателя красных кавалерийских шароваров? А Мамалигу, Мамалигу жалко, что только и куда только и какой только универсал не подпишешь... Володя, ты же относительно молод, а уже под Ляшка лег :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #36 Виктор 03.12.2013 11:11
Сначала ПОВАР(выгнали), потом ТУРЫСТ(сбежал), потом АППАЗИЦИОНЕР (причем справжний :lol:) , теперь РАДИКАЛ! Ну ради этого сама КА... он и готов подставить свою........... Все равно кому, абы платили. )))))))))))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #35 будячок 03.12.2013 11:00
Цитую Умный юноша:
два клоуна :D

картіна нєізвенага ху..дожніка "троє в лодкє - нє счітая вила" :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #34 За справедливість 03.12.2013 10:06
Пригадався старий анекдот:
- Як ти могла вийти заміж за радикала?
- За ради ЧОГО?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

У випадку Мамалиги - це просто клініка...
А як-же тепер "Наша Україна" без нього? Пропаде?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #33 цоцо 03.12.2013 10:03
ліцензований Пі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #32 Знаєм Мамалигу 03.12.2013 08:50
Думаю, шо подаровану Ляшку сокиру Вовандер десь .......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100