реклама

реклама

Учора міський виконавчий комітет ухвалив проект рішення міської ради «Про міський бюджет на 2014 рік». Зібрати достатню кількість голосів виконкому вдалося лише з другої спроби.



Презентувала проект рішення директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган. Вона повідомила, що на розгляд членів міського виконавчого комітету вносяться загальні параметри проекту бюджету на рік, а питання бюджету розвитку буде розглянуто дещо пізніше. Наталія Володимирівна охарактеризувала прогнозні показники міського бюджету на 2014 рік. Зокрема, вона зазначила, що сформовані департаментами міської ради бюджетні запити майже втричі перевищують доведені Міністерством фінансів показники.

Після презентації проекту заступник міського голови Черкас Павло Карась піддав його критиці, назвавши «проектом покращення».

– Фактично цей бюджет є особистою ганьбою Віктора Федоровича (Білоусова, – ред.) Для нього це все одно, що китайська грамота. Він не розуміє ні однієї цифри, яка там написана. Але команду вони отримали, команду пряму – ухвалити міський бюджет. Їм спустили основні показники, за якими вони й ухвалили цей бюджет. Сьогоднішнє рішення фактично вбиває місто Черкаси. Це факт, – запевнив з трибуни Павло Карась і додав, що голосувати за такий проект не буде.

В. о. міського голови Віктор Білоусов намагався стримати Карася.

– Ви ж не один тут. У нас засідання! – мотивував Білоусов.

– Ви мені рота не закриєте!.. У вас засідання – це найулюбленіший спосіб проведення часу, – відповів Павло Карась.

– Павле Миколайовичу, це ж не площа… – нагадав Віктор Білоусов.

Дивіться тако ВІДЕО виступу Павла Карася

Опісля слово взяла директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган. Вона почала спростовувати інформацію, поширену Павлом Карасем. Відповівши на зауваження заступника мера, Наталія Володимирівна зазначила, що «ніколи в житті не була брехуном і брехати не збирається», і порадила не поглиблювати складну ситуацію в країні.

Дивіться також ВІДЕО роз’яснення Наталії Джуган на зауваження Павла Карася.

– Це ви говорите як член Партії регіонів, так, Наталіє Володимирівно? – запитав у відповідь Павло Карась і подякував.

Зрештою не голосували за проект рішення заступник міського голови Павло Карась, і член виконкому від «Батьківщини» Станіслав Овчаренко. Натомість ще один член виконкому Борис Райков підтримав проект лише після запропонованих ним змін.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #5 незнайка 23.01.2014 14:51
Кто ж теперь горожанам ПЕРСПЕКТИВНЫЙ ПЛАН РАЗВИТИЯ втюхивать неразумным будет? Головы до сих пор нет дипутатам и так ХОРОШО Когда подешевеют коммунальные услуги А Билоусов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Олександрович 23.01.2014 13:45
Та у Карася всі дії і слова, судження і оцінки ідуть через призму особистих симпатій чи антипатій. Не помирився з Білоусовим – він проти всього, що той запропонує, помирився – за все, що той запропонує. ...................................Ось такий у нас заммера. Вікторе Федоровичу, звільняйтеся від цього КАРАся пошвидше. .................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Ежа не зажмешь 23.01.2014 12:37
Цитую Чукча:
Дааа. Паша... а полгода назад, чуть в десны все не целовалися :-* Паша билеты через интернет пани Наталии заказывал, забыв и забросив портерт Бандеры и служебные обязаности...а теперича...
Напомните, с чьей подачи пан Карась стал заступныком в.о. мэра?

Паша решил хлЬОпнуть дверью....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Чукча 23.01.2014 11:39
Дааа. Паша... а полгода назад, чуть в десны все не целовалися :-* Паша билеты через интернет пани Наталии заказывал, забыв и забросив портерт Бандеры и служебные обязаности...а теперича...
Напомните, с чьей подачи пан Карась стал заступныком в.о. мэра?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 незнайка 23.01.2014 10:46
Так все таки ВСЕ будем жить как ВСЕ или 500 трудоустроенных чиновников МВК \часть из них дипутаты города\ будут и дальше получать по 8 тыс грв в год премиальных?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100