Сьогодні увечері під час пікету будівлі обласної міліції народний депутат України Леонід Даценко, голова Черкаської обласної організації «УДАР» Віталій Іляшенко, мами кількох затриманих минулої ночі активістів Євромайдану, а також журналісти пішли в приміщення УМВС, щоб поспілкуватися із керівництвом черкаських правоохоронців.

Перемовини тривають уже другу годину.

Поки що жодного компромісу не досягнуто. Громадськість вимагає звільнити затриманих активістів. Натомість заступник начальника УМВС Україїни в Черкаській області Борис Сухецький каже про те, що вони можуть бути звільнені лише за рішенням суду.

У цей час під будівлею УМВС і досі лишаються кілька тисяч мітингувальників. 

Черкаські політики говорять міліції про те, що якщо не буде ухвалено жодного позитивного рішення, то черкащани готові штурмувати і будівлю міліції. 

Поки ж мітингувальники скандують гасла та свистять.


реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Шо 25.01.2014 00:03
Во время беспорядков мусорилки прятались под кустами.
Было несколько разведзаходов на бобиках. Но количество бунтующих не вызывало у наших городовых особого энтузиазма. Когда толпа почти разошлась резко стартанули и стали хватать зевак и прохожих. 80 процентов задержанных не имели к инциденту никакого отношения.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Світлана 24.01.2014 23:14
затриманих минулої ночі активістів Євромайдану - це так тепер безпрєдєльщиків і вандалів називають? в законі це називається по іншому, і нехай відповідають по закону
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100