реклама

реклама

Сьогодні за клопотанням прокурора рішенням суду Владиславу Компанійцю змінено запобіжний захід із тримання під вартою на більш м’який – особисте зобов’язання.
Зауважимо, що президентський стипендіат Малої Академії наук України, учасник гри «Найрозумніший», студент-відмінник, інвалід дитинства ІІ групи Владислав Компанієць за рішенням Соснівського суду Черкас мав провести наступні два місяці в слідчому ізоляторі.

Прес-служба обласної прокуратури нагадує, що слідчим відділом Соснівського РВ в м. Черкаси УМВС України в області зареєстровані кримінальні провадження за фактом масових заворушень та блокування 23 січня поточного року адміністративної будівлі Черкаської облдержадміністрації.

Досудове розслідування триває.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #2 Житель Черкас 30.01.2014 13:48
Ох прокуратура і дала маху: спочатку просила найбільш суворий запобіжний захід, а через три дні вже найбільш легкий (що на той день Владислав був дуже небезпечний зл...чинець і були всі необхідні докази, які б підтверджували його хоч якусь вину, а тепер вони зникли). В судді, який обирав запобіжний захід, тоді тоже нібито були всі підстави і він керувався тільки законом, а чим же зараз керувався суддя і прокуратура (ймовірно гуманністю). Це ще раз підтверджує, що ні прокуратуру, ні суд не цікавить закон і докази, о лише службова необхідність (три дні назад), а тепер громадська думка (яка на такі дії лише ще раз обуриться національним так званим провосуддям).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 yazon din alt 30.01.2014 13:29
Спасибо б....ской власти ,сжалилась! КТО будет отвечать за незаконный арест и избиение НИ В Ч₴М НЕ ВИНОВНОГО мальчишки-инвалида?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100