реклама

реклама Делікат

реклама

Під час сьогоднішнього засідання сесії обласної ради голова Черкаського міського органу Української спілки Афганістану Юрій Зарва звернувся до депутатів, влади та черкащан з вимогою зняти суспільно-політичну напругу в країні і в області, зокрема.

Юрій Анатолійович запевнив, що воїни-інтернаціоналісти від самого початку були прихильниками європейського вибору України. Однак вони стурбовані і занепокоєні «проявами екстремізму, як у столиці, так і в багатьох обласних центрах, зокрема і в Черкасах».

– Ми гнівно засуджуємо дії і радикально налаштованих активістів, і тих, хто, виконуючи злочинні накази, викрадає людей, калічить молодь, журналістів, застосовує тортури до мирних громадян, навіть калік, – зазначив у заяві Юрій Зарва.

Від імені спілки він запропонував шляхи зняття напруги, що склалася у країні. Зокрема, він закликав і владу, і опозицію «відмовитися від послуг войовничих і безшабашних молодчиків, яких у народі називають «тітушками», не залучати до своїх акцій дітей та екстремістів».

Також воїни-націоналісти вимагають від влади, прокурора, керівників усіх силових структур області та голів судів усіх рівнів знайти законні шляхи негайного звільнення затриманих під час проведення мирних акцій.

Юрій Зарва запевнив, що воїни-інтернаціоналісти готові стати миротворцями у переговорному процесі між владою та опозицією заради недопущення кровопролиття, збереження державних споруд і майна при проведенні масових заходів у Черкаській області.

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Козак 13.02.2014 17:46
ЯКІ МИРОТВОРЦІ..??? УКРАІНІ ЗАХИСНИКИ ПОТРІБНІ,ДІТИ ВОЮЮТЬ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 ТТ 31.01.2014 10:31
Жаль, адже воїни інтернаціоналіс ти, які насправді вболівають за свій народ, стали з ним пліч-о-пліч на барикадах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Запитання 30.01.2014 16:41
Юрій Зарва виступає, Барселонович позіхає.
Що це є демострація байдужості чи нехватка кисню ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100