Черкаський «УДАРівець» Дмитро Личко заявляє, що він не викрадав у правоохоронця під час одного з мітингів у місті табельної зброї. А спроба спрямувати слідство проти нього – політичний тиск. Про це інформує сайт «Кропива».

– Коли я заходив на переговори у приміщення обласної міліції, мене відштовхнули правоохоронці. Розпочалася штовханина. Міліція стверджує, що в той час у міліціонера хтось витягнув пістолет. Я був із відкритим обличчям, продовжував залишатися біля відділку, спілкувався з правоохоронцями, представниками ЗМІ. Тому вважаю будь-які спроби приписати мені антизаконні дії безпідставними і політично вмотивованими, – заявив в інтерв’ю виданню Дмитро Личко.

Більше того, Дмитро обурений діями правоохоронців по розслідуванню даної справи.

– Мене обурює той факт, що правоохоронці навіть не викликали мене для дачі пояснень. Натомість в мене є інформація, що ходять по моїх сусідах і намагаються збирати про мене інформацію. Також є інформація від журналістів яких опитують і намагаються спрямувати їх свідчення проти мене. Це лише засвідчує спробу тиску на мене як на представника опозиційної політичної сили, – каже Дмитро Личко.

Найближчим часом ударівець сам планує завітати до міліції для дачі пояснень.

– Я готовий прийти до міліції і дати пояснення бо мені немає чого боятися, я не викрадав табельної зброї. Я готовий зробити це публічно навіть із журналістами, от чи тільки готові до цього правоохоронці які намагаються спрямувати хід слідства проти мене? Я сумніваюся. Всеодно найближчими днями до Черкас приїде один із народних депутатів від «УДАРу» і ми разом будемо намагатися з’ясувати дану ситуацію.

Дмитро Личко каже, що втікати за кордон не збирається, хоч і має там родичів. А зацікавленість правоохоронними органами саме ним пояснює тим, що на ньому сходиться багато організаційних питань по роботі як міської так і обласної партійної організації.

Нагадаємо, що раніше голова Черкаської обласної організації партії Віталій Іляшенко повідомляв, що саме активісту їх партії шиють вкрадений у правоохоронця 25 січня на мітингу пістолет. Пізніше черкаські журналісти інформували в соцмережах, що їх викликали в міліцію свідчити проти «ударівця».

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 С Миколаєнко 03.02.2014 07:16
вони що там усі в "Ударі" мають родичів за кордоном і громадяни германії трохи що біжать в германію
моя мати пам'ятає ще окупацію в Черкащині
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Loki 02.02.2014 22:38
"Уезжают мои родственники.
Уезжают за кордон ...
Не рокфеллеры, не ротшильды —
Мелочь, жалость, шелупонь.

Ведь смолчишь, страна огромная,
На все стороны одна,
Как пойдет волна погромная,
Ураганная волна.

Пух-перо еще не стелется,
Не увязан узелок —
Но в мою племяшку целится
Цепкий кадровый стрелок.

Взоры станут неопасливы,
Стихнут дети на руках,
И родные будут счастливы
На далеких берегах..." ©

"1990"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100