Попри лютий мороз черкащани продовжують збиратися на Соборній площі на Євромайдані. Кілька сотень жителів міста зібралося на мітингу о 12.00 і у вихідні.

 

Перед присутніми виступив народний депутат Леонід Даценко, який зазначив, що на сьогодні Черкаси є унікальним містом, оскільки тут не захоплено жодного адміністративного приміщення і водночас затримано найбільше протестувальників.


Черкащани прийшли на Євромайдан з плакатами з вимогою відставки чинної влади, а також із національними прапорами.


Суботній мітинг завершився пішою ходою від Соборної площі до площі ім. Богдана Хмельницького. Мітингувальники закликали перехожих не бути байдужими та приєднуватися до них.

 


Дивіться також відео Лідії Черкаської про те, як проходив Євромайдан у суботу.

Організатори запрошують усіх охочих виходити на площу та приєднуватися до Євромайдану.

Фото та відео – з групи «Всеукраїнське Об'єднання «МАЙДАН» Черкаси» в соціальній мережі «Фейсбук»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #23 Nazareth 05.02.2014 18:07
Цитую Оксана Мацюцька:
Loki, хоч з вами можна було б ще довго обговорювати тему (вона багатогранна), але ми цього робити не будемо. Мене розвеселило мінусування штатними черкаськими служками нашої з вами дискусії. Якщо вони так реагують на віддалену для них тему, значить, ми з вами таки маємо рацію.

Цілком згоден: оті вєрноподданічєс кіє мінуси раніше обурювали, нині лише веселять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #22 Loki 05.02.2014 17:45
Цитую Оксана Мацюцька:
Loki, хоч з вами можна було б ще довго обговорюват.... таки маємо рацію.

)))) Приємно мати справу з думаючою людиною. На мінусування в "прочерку" не треба звертати АБСОЛЮТНО ніякої уваги. Кидаючи каміння та дивлячись на хвилі від них, не важко зрозуміти хто й як це робить. Це можно завжди скоригувати, але краще змінити себе, змінивши власний погляд на таке ось "червоне голосування". Потрібно дивитись не на знак, а на "абсолютну величину (модуль) числа". Вона об'єктивна й показує (як мінімум) кількість ІР адрес з яких ведеться "інформаційна війна"))). Вони ніколи не виграють!! Чим більше модуль - тим слабша позиція найманців й абсолютно погоджуюсь - це показник безпорадності та злості. Надія, що "представитель красного заказчика" оцінить роботу по введенню людей в оману =|0|. Та й що взагалі вони хотіли "оцінити" в діалозі двох сторонніх??? ))) Успіху!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #21 Оксана Мацюцька 05.02.2014 15:26
Loki, хоч з вами можна було б ще довго обговорювати тему (вона багатогранна), але ми цього робити не будемо. Мене розвеселило мінусування штатними черкаськими служками нашої з вами дискусії. Якщо вони так реагують на віддалену для них тему, значить, ми з вами таки маємо рацію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #20 Loki 04.02.2014 17:53
Цитую Оксана Мацюцька:
А тут я з вами повністю....але поки не відчула.
На жаль це чи на щастя, що діти так швидко змінюются, буде видно вже років через 20. Але, на мою думку, точно на жаль, майже зовсім не змінюються їх батьки. В більшості своїй вони залишились в минулому житті, їх повністю задовольняє робота "по чорному", за запаморочливі для пересічного українця 10 ойро за годину, за десятиліття вони так й не вивчили мови,...., але майже всі навчились вибивати собі соціальну допомогу, лазити вночі по карітасовских контейнерах збираючи секондхенд й відправляти його бусами в україну,.... Цього вони своїм рідним, що залишилися в україні точно не розповідають. Можливо це й бачиться там як фінансова та матеріальна допомога та підтримання родинних стосунків? Не знаю((. Тих які змінились й інтегрувались - одиниці(((. Але це зовсім інші історії й не для "прочерка". Закриємо тему? Дякую за інший погляд на життя України та Черкас.)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #19 Оксана Мацюцька 04.02.2014 17:00
А тут я з вами повністю погоджуюсь. Як кажуть в Одесі, "таки да": діти, народжені уже там, в інших країнах, саме В ЧАС глобалізації, дуже швидко стають "дітьми світу". Розказували, знаю, але поки не відчула.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #18 Loki 04.02.2014 16:44
Цитую Оксана Мацюцька:
Для Loki/ Поки що родинні зв'язки, .....то Австро-Угорської імперії, то совітів.
Знову ж погоджусь тільки за самоідентифікац ію, це є. Для себе я знайшов пояснення цього в тому, що вони з одного боку останні кого намагались покорити совіти й тому ще не розірваний звязок поколінь. Жива ще ґенерація яка має з чим порівнювати й розповісти онукам про два світи. З другого боку підпорядкування відбувалось країнами з відмінним ступенем розвитку ніж на решті територій підпорядкованих більшовикам, тому Західна Україна на сьогодні - вже на якусь частину Європа. Але з розвалом родинних стосунків все йде набагато швидше чим це здається. Зараз ці стосунки підтримує перша ґенерація що залишила країну. Їх діти, що були вивезені або вже народились й виростають в інших країнах, зовсім інші, з іншим менталітетом. Цей конфлікт батьки- нові діти я бачу майже кожен день. Зазвичай це залишаеться поза розповідями родинам про життя по інший бік загорожі(((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #17 Оксана Мацюцька 04.02.2014 16:12
Для Loki/ Поки що родинні зв'язки (особливо серед західняків) дуже і дуже сильні. Люди уже роз'їхались по світах, але підтримують одні з одними зв'язки і допомагають одні одним фінансово. Допомагають не тільки найближчим, а й далеким родичам.
Колись, можливо, через кілька поколінь, будемо "платити за цивілізацію", але поки що це нам не загрожує. Це такий же феномен, як і те, що українці Західної України постійні у відстоюванні своєї ідентичності, хоч весь час перебували у підпорядкуванні то Жечі Посполитої, то австрійської, то Австро-Угорської імперії, то совітів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #16 Loki 04.02.2014 15:28
Та да,мав на увазі інше, але вибрав неоднозначний приклад, щоб сказати про вдовбування массам владою, однієї роботи на все життя, одних знань на все життя,.. За родину з Україною погоджусь, невдала аналогія. "..відчуття "Однієї родини і однієї України" зовсім не обмежує інтеграцію українців в інший широкий цивілізований світ"?,вважаю, що це не зовсім очевидне та просте питання. Черкаську знайому з легкістю розумію, я з нею "донєцькі" по походженню й теж вже десь тут в минулому залишив свій пост,що коли б я до цього часу залишився жити в черкасах, то з радістю тепер переселився б на Західну Україну, тільки не з-за родинних стосунків, а з-за не вмерлого в них прагнення до волі. Родинні стосунки мабуть добре,але стануть рано чи пізно минулим. Це своєрідна плата за "цивілізацію", й цим також відрізняється індустріальний схід від аграрного центру. Якщо колись Україна й інтеґрується в Європу,родинні звязки ослабнуть, а потім стануть сучасними європейскими.Це ціна "цивілізованного життя"((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #15 Оксана Мацюцька 04.02.2014 13:22
Спробую пояснити Loki, що таке "Одна калина за вікном, одна родина за столом". Моя черкаська подруга (народжена в Луганську)двічі була змушена поїхати на кілька днів на Майдан у Київ. Змушена, бо її донька категорично заявила, що їде туди. Мама, боячись за свою дитину, поїхала разом з нею. Знаєте, з якими думками повернулась моя подруга? Вона сказала: "Я стала завидовать западенцам. Они приезжают на Майдан целыми семьями, с ближними и дальними родственниками. Они такие дружные. А я со своими даже не созванивалась последние десять лет..."
І відчуття "Однієї родини і однієї України" зовсім не обмежує інтеграцію українців в інший широкий цивілізований світ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #14 Loki 04.02.2014 11:59
На превеликий жаль 96% населення "люмпен-колгоспники". 4% сказане абсолютно не стосується, це дійсно нащадки своїх великих предків. За доказами ходити далеко не треба, в черкасах виходить на площу "за вашу і нашу свободу" максимум декілька сотен людей. Скільки в селах та районах? Й те, що в українських містах царює "донецька братва" також лиш доказ того, що основна маса чекає на 200 гривневу, й подальший дозвіл красти по маленькому! Без 200ки - майже як в сталінському наказі 227 "ні кроку з хати!" Так що нічого їм там ображатись, такими вони виховали самі себе й змінюватись, в них немає ніякого бажання.((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100