реклама

реклама

Член політради партії «Батьківщина», депутат Уманської міської ради Максим Поляков заявляє, що йому погрожують. У ці хвилини він направляє свої заяви щодо цього в СБУ, а також УМВС. Про це Максим Анатолійович повідомив у коментарі «Прочерку».

На думку Полякова, погрози на його адресу – спрямована акція Партії регіонів проти нього за жорстку і послідовну позицію.

– Кульмінацією стало те, що я почав готувати документи, і до мене почали приходити люди, щоб створити ініціативну групу щодо відкликання народного депутата від Партії регіонів Антона Яценка. Я вважаю, що це ключовий момент, – зазначив Максим Поляков.

За словами опозиціонера, протягом тижня в телефонному режимі йому надходили «рекомендації» не робити ніяких дій щодо відкликання нардепа Яценка.

– Більше того, вчора мені конкретно сказали, що я повинен закінчувати політичну діяльність і не втручатися в ті події, які відбуваються. Погрози були дуже конкретні: «Тебе попередили, що ти маєш закінчувати політичну діяльність, тому дивися, як ти ходиш додому». Також сказали: «Будь-якого політичного майбутнього в тебе не буде. Ми тебе знищимо», – переповів зміст погроз Поляков.

«Ганебною провокацією» називає Максим Поляков і те, що відбулося минулої п’ятниці в Умані. Тоді на сесію міської ради прийшли люди, які представилися працівниками ЗАТ «Трудового колективу Уманьхлібу». Вони звинуватили Полякова в тому, що він «виманив» акцій на 150 тисяч гривень, і вимагали їх повернути.

За словами ж самого Полякова, як фізична особа він протягом чотирьох місяців був власником 13% акцій. За весь цей час не входив ні до керівних органів, ні до наглядової ради. Він стверджує: жодного разу не брав участі в ухваленні фінансових чи інших управлінських рішень на підприємстві.

– Виконуючою обов’язки голови правління ЗАТ «Трудовий колектив Уманьхліб» Олександрою Бевз підприємство протягом останніх 5-ти років було доведено до страшного стану: кількість працівників, які не витримують мізерну заробітну плату, зменшилась вдвічі, виробництво хліба зменшилось на 40%. За останні 2 роки підприємству нанесені мільйонні фінансові збитки: зріс податковий борг, кількамісячна затримка по виплаті заробітної плати! Керівні посади на підприємстві займають найближчі родичі головного бухгалтера та в.о. голови правління Олександри Бевз, – розповів про стан підприємства Максим Поляков.

Він запевнив, що зробить усе, аби підприємство очолив потужний місцевий інвестор, який би модернізував устаткування та посилив виробничі потужності підприємства, а також вивів підприємство зі штучної кризи.

За інформацією опозиціонера, за ініціативи Яценка регіоналом Олександром Єфремовим було винесене питання щодо створення слідчої комісії для перевірки дій Полякова.

– Партія регіонів зробила мене на Черкащині головним ворогом. Жодного разу тут не було такого, щоб регіонали створювали слідчі комісії проти когось із «Батьківщини», – говорить Максим Анатолійович.

Активно підхопив тему претензій до Полякова з боку «Уманьхлібу» і голова обласної організації «Батьківщини» Анатолій Бондаренко. Він, зокрема, зазначив, що оцінку ситуації найближчим часом дасть бюро обласної організації.

реклама

Коментарі  

 
-1 #14 Олена 04.02.2014 13:55
Саме такі люди, як бевз розвалили підприємство, адже за покійного Козака Уманьхліб ніколи не був збитковим!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 Серегин 04.02.2014 07:22
Бевз до тебе десять років розвивала підприємство. Уманські хліби до 2012 вважалися кращими. Печиво Уманьхлібу пішло до Європи.
А коли почалися набіги Кисіля і твої Максим "поради" - от і пішло усе шкереберть.
Люди не роботою займаються, а війною.

Ганьба таким опозиціонерам. Поверни акції та зникни з Умані - і підприємству легше буде, і опозиція нарешті помириться. Розсварив усіх !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #12 Богдан 03.02.2014 22:17
Владі як завжди плювати на людей!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #11 Олеся 03.02.2014 22:16
Коли люди мерзнути на Майдані, коли вбивають та катують наших побратимів!!! Ну дуже наразі цікавий Хлібзавод... Настільки дешева провокація, що аж тошно!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #10 Одар 03.02.2014 22:15
Заздалегідь відомо , що Влада замовила ці дешеві провокації проти Полякова, адже він один з небагатьох хто на Черкащині не боїться виступити проти цього кровавого режиму!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Уманчанин 03.02.2014 22:11
Яценко просто не знає за що при дертися до Полякова, ось вирішив з ..... Бевз зв'язатись- висновок один, регіоналам байдуже на людей!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 Бест 03.02.2014 22:09
Да, у в країні така ситуація почали роздувати конфлікт , який давно почався...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Гоша 03.02.2014 19:17
Ви ж народний обранець, Ви повинні відстоювати права людей, а Ви руйнуєте таке підприємство. Уже були інвестори на інших "підприємствах", але де ж сьогодні ті підприємства, вже й назв дехто не пам'ятає. Досить ведмежих послуг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Карина 03.02.2014 19:10
Максиме Анатолійовичу, відступіть, брехня ще нікого ні до чого хорошого не привела може досить обману?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 Irishka 03.02.2014 19:05
Ганьба, Максиме не виправдовуйся!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100