Почесний президент ПАТ «Азот», голова Громадської ради Черкас Валентина Жуковська запрошує черкащан записуватися у приймальні Громадської ради, щоб висловити свою думку під час громадських слухань. Захід відбудеться в Будинку культури імені Івана Кулика 11 лютого.

За словами Жуковської, під час громадських слухань черкащани обговорять питання міського бюджету, а також транспортної реформи.

«Ще раз підкреслюю свою позицію, мова не йде про тролейбуси «Азоту». Ми хочемо почути однозначну відповідь на питання, куди поділися із минулих бюджетів розвитку кошти, передбачені на транспортну реформу? Коли в місті ця реформа врешті-решт почне реалізовуватися? Яка ситуація із розслідуванням щодо витрат на закупівлю нових світлофорів та введення їх в експлуатацію?» – зазначає в соціальній мережі «Фейсбук» Валентина Жуковська.

Крім того, Валентина Борисівна пропонує обговорити подолання корупції в міській раді та питання сумісництва депутатами роботи в органах влади, зарплата яким виплачується з бюджету.

«Ми отримали довідку щодо премій та матеріальної допомоги, які отримують чиновники-депутати. Отримані цифри багатьох людей зацікавлять і дадуть пояснення, чому ж ці депутати-сумісники так тримаються за свої теплі місця», – анонсує Жуковська.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #18 Ольга 04.02.2014 22:44
ГРОМАДСКИЕ СЛУШАНЬЯ ИМЕЮТ МЕСТО БЫТЬ!!!!!ПРАВИЛ ЬНЫЙ ПОДХОД И КОНСТРУКТИВНЫЕ МЕТОДЫ РЕШЕНИЯ НАГАЛЬНЫХ ПРОБЛЕМ МОЖНА "НАЙТИ" НА ГРОМАДСКИХ СЛУШАНЬЯХ И ЖУКОВСКАЯ МОЖЕТ НАМ В ЭТОМ ПОМОЧЬ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #17 незнайка 04.02.2014 08:22
Похоже краска на зазаборных Азотовских троллейбусах слазить ржавчиной начала
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #16 сандра 04.02.2014 00:41
вшивою мітлою треба гнати всих цих депутатів. і принцип люстрації - був чиновником, заборона на вибори.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #15 Василь Миколенко 03.02.2014 23:52
[quote name="Віктор"]Яка безнадійна .... ця Жуковська...[

Не Жуковська безнадійна, а черкащани безнадійно продажні...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #14 Андрiй 03.02.2014 23:48
Хоч хто з чиновникiв Черкас зробив би скiльки, скiльки зробила i продовжуе робити Жуковська. Прийди i запропонуй як врятувати комунальне пiдприемство Черкасыелектрот ранс, i дiзнайся куди дiвають нашi грошi. Скiльки стоiть нових свiтлофорiв, а працюють старi. збори не за якихось полiтичних амбiцiй, прийди i запропонуй.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #13 varvar 03.02.2014 23:17
Як не ховаються наші депутати за ніками та іхнього презирства до електорату не сховати. Це ви, Олександре, хто такий, щоб нехтувати волею 12% мешканців міста?! Слуханням бути!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Покращення життя вже вьог 03.02.2014 21:14
Людина, яка не є черкащанкою, яка не проживає в Черкасах постійно, д-д-дуже переживає за нас. Хто її уповноважував на це? Я не знаю жодної такої людини. Банк даних щодо підк...пу виборців Жуковська передала на доопрацювання Поплавському, тепер він дасть його Жуковській для підк...пу виборців за гроші Фірташа вже на виборах міського голови. Від нас залежить, чи дозволимо ми їй це зробити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 пасажир 03.02.2014 21:00
Підтримую В.Б.Жуковську на посаду міського голови! Місту потрібна жінка-менеджер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #10 Фугас 03.02.2014 20:51
Цитую Роджер:
Вот на ближайших выборах Фирташ купит Жуковской должность мэра Черкасс, вот тогда и оценим всю её "безнадійність". Или думаете чего это она опять начинает .... торговать? Перегоны пора начинать, да перед л...хоратом на позитиве фигурировать.

Не купит. От скудности выбора меж Алегичем и Федорычем очень даже могут голоснуть за Барисовну. По крайней мере - свежий движ, такого Украина на уровне облцентра еще не имела.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 Андрій 03.02.2014 20:40
Громадська рада, яку очолює Жуковська, звичайно, створена з масою порушень, реально вона є штучною, негігітимною, але питання Жуковська підіймає дуже цікаві, злободенні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100