реклама

реклама

Нардеп, який радив Януковичу ввести надзвичайний стан, каже, що не виступає за силовий розгін Майдану.

Народний депутат України від Партії регіонів, обраний по уманському округу, Антон Яценко, запевняє, що ніколи не висловлювався за силовий розгін Майдану та Антимайдану. Про це йдеться в його заяві, поширеній прес-службою народного депутата.

Водночас журналіст Мустафа Найєм у своїй статті «Віктор Янукович: між війною і поразкою» на сайті «Українська правда» оприлюднив розмову нардепів-регіоналів з Віктором Януковичем, у ході якої Антон Яценко начебто запропонував йому ввести в країні надзвичайний стан.

«Я вивчив досвід африканських країн і вважаю за необхідне ввести в країні надзвичайний стан. Іншого виходу для стабілізації ситуації немає....» – цитує Антона Яценка журналіст.

Натомість у сьогоднішній заяві нардепа йдеться про те, що Яценко «завжди виступав за мирне вирішення протистояння і за досягнення консенсусу, припинення будь-яких насильницьких дій в країні».

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 yazon din alt 05.02.2014 10:09
Этот - ответит рано или поздно за всё. И за Тендерную палату, и за уманского гаишника, и за казнокрадство ,и за предательство.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Гонта 04.02.2014 22:48
За розгін майданів не виступав, а за впровадження надзвичайного стану переконував гаранта. Це те саме як на виборах:"Я проти насилля, але всі мусять "проголосувати" тільки за мене!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Почую кожного 04.02.2014 18:15
Партія Регіонів - партія шахраїв і зл...іїв. Чесна, порядна людина не може бути членом ПР,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 незнайка 04.02.2014 18:15
Нормально считает-стабилизировать существующий прожиточный минимум минимальную зарплату и минимальную пенсию в Украине МАЛАДЦА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100