реклама

реклама

Наразі в Апеляційному суді Черкаської області триває судове засідання щодо зміни запобіжного заходу одному з лідерів Автомайдану Сергію Хаджинову. Присутні прокурор, 4 адвокати підозрюваного і сам підозрюваний, якого доставили з СІЗО. У залі суду присутні депутати, журналісти, активісти майдану, пересічні черкащани. У залі багато людей, оскільки особистість Хаджинова є відомою. Про це інформує кореспондент "Прочерку" з зали суду.


Сергій Хаджинов утримується в клітці під охороною міліціонерів. Наразі свою аргументацію викладають адвокати, серед яких є і відомий черкаський адвокат Дмитро Карпенко. Адвокати звертають увагу на необгрунтованість підозри щодо Хаджинова, грубі процесуальні порушення, допущені як при затриманні, так і при обранні запобіжного заходу, неадекватність застосування щодо Хаджинова найбільш жорсткого запобіжного заходу.


Чотири адвокати Хаджинова просять пом'якшити запобіжний захід. Вони зазначили, що в арешт — це найсерйозніша міра запобіжного заходу, яка може бути застосована лише тоді, якщо більш м'які неможливі. Адвокати зазначили, що Хаджинова характеризують позитивно на роботі. Крім того, він є єдиним годувальником у сім'ї.


Вони додали, що семеро народних депутатів подали прохання взяти Хаджинова на поруки. Це Ірина Геращенко, Микола Томенко, Роман Ілик, Ігор Швайка, Олександр Бригинець, Володимир Яворівський, Валерій Карпунцов.

Самих народних обранців у залі суду немає, оскільки сьогодні у Верховній Раді відбувалося засідання сесії.

Одна з присутніх черкащан переказує в соцмережі аргументацію прокурора:



реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100