«Мильною булькою» називає директор департаменту охорони здоров’я МВК Олег Стадник звинувачення працівників мерії у великих преміях і заробітних платах, які днями були поширені в соціальній мережі «Фейсбук».

Очевидно, допис Олега Михайловича є реакцією на слова почесного президента ПАТ «Азот» Валентини Жуковської, яка оприлюднила у «Фейсбуці» інформацію з назвою «Скільки коштує черкаський чиновник». Жуковська переконує, що цьогоріч утримання чиновників громаді обійдеться у 45 млн грн, що на 2,8 млн грн більше, ніж минулого.

«Пересічний черкаський чиновник отримує заробітну платню, плюс премію, плюс матеріальну допомогу. Загальний розмір додаткової надбавки, наприклад, директора департаменту міськвиконкому становить 100 % зарплати, його заступника – 90 %, начальника відділу – 80 %. А тепер щодо цифр. Середня зарплата керівника департаменту становить приблизно 6 тис. грн. Премія – 1,5 тис. грн. Матеріальна допомога – 6 тис. грн. Це ж яку ефективність треба демонструвати чиновнику, щоби претендувати на розмір матеріальної допомоги у 100% від зарплати?» – обурена Валентина Жуковська.


Документ, яким ілюструє свій допис Жуковська

Документ, яким ілюструє свій допис Жуковська


Натомість директор департаменту охорони здоров’я Олег Стадник у «Фейсбуці» зазначає, що посадовий оклад директора департаменту в мерії становить 1624 грн, премія 100 %ще 1624. Також він інформує, що директор департаменту отримує надбавки за ранг службовця (від просування по службі), вислугу (в залежності від терміну перебування на службі), за роботу з таємними документами (якщо пройдено допуск до певної категорії) і надбавку за роботу з нормативно-правовими документами (підготовлені рішення сесії і т. п.)


«Трохи більше 500 доларів у місяць – неймовірна, страшенно висока оплата за ненормований робочий день з відповідальністю за галузь, у якій працює п’ять з половиною тисяч працівників?! Мильна булька, а не сенсація! Бо нормальний банк клеркові середньої руки платить незрівнянно більше... Аналітична група із сенсацій геть слабка… Майже ніяка...» – резюмує Олег Стадник.


реклама

Коментарі  

 
-2 #53 Стадник 07.02.2014 13:09
– Враховуючи, що станція «Швидкої медичної допомоги» передана на утримання обласного бюджету, то і фінансувати цю програму мали б звідти. Але там цієї програми теж немає. Виходить, що нині черкасці, яких «схопить» інфаркт, залишаться сам на сам із проблемою, – зазначає Олег Ліходькін.
Панове! перед тим як пробігти пальцями по клавішах,задума йтесь що ви знаєте по цій темі- програма передбачала етап ДОГОСПІТАЛЬНОГО тромболізису в перші 2 години появи симптомів ішемії міокарду, тобто бригадами швидкої допомоги.З передачею на обласний рівень НЕ МАЄ служб, де раціонально проводити ДОГОСПІТАЛЬНИЙ тромболізис.Наприкінці минулого року за рахунок поставок Мінздрава в найдальших районах області появились тромболітики.ЗАВДЯКИ ПІЛОТНОМУ ПРОЕКТУ ЧЕРКАС,де ми довели ефективність, методика вийшла на загальнодержавн ий рівень-тут погоджуюсь однозначно..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #52 Яков Николаевич 07.02.2014 12:30
Когда основной оклад руководителя депаратамента горсовета соотествует тарифной ставке токаря 2 разрада - это так же смешно, как премия в размере оклада работничкам, развалившим городское хозяйство, и матпомощь в размере пяти окладов тем, кто и так получает по 6 минимальных зарпалат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #51 «Тромбоемболітична» 07.02.2014 12:21
Цитую Стадник:
для повного прозріння "Прозріння", а також для всіх бажаючих зайнятись серйозною аналітикою-

Між тим цього року ця програма, а відповідно і фінансування, відсутні в міському бюджеті.
– Враховуючи, що станція «Швидкої медичної допомоги» передана на утримання обласного бюджету, то і фінансувати цю програму мали б звідти. Але там цієї програми теж немає. Виходить, що нині черкасці, яких «схопить» інфаркт, залишаться сам на сам із проблемою, – зазначає Олег Ліходькін.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #50 Поясніть 07.02.2014 11:16
Цитую ВІДКРИЙТЕ ЗАБРАЛО:
[quote name="Стадник"]Хто воліє і бажає

Крім того, стверджують у прес-службі «Вільних демократів», проект бюджету готувався непрозоро та без залучення депутатів.
– На бюджетні слухання прийшло п’ять депутатів. І не тому, що вони не хочуть працювати, а лише тому, що їх попередили про це у короткий час – буквально за добу. Не кожен з депутатів зміг підготуватися, проаналізувати цифри, опрацювати їх з фахівцями, – каже Олег Ліходькін. – Це говорить про те, що депутатські пропозиції нікому не потрібні, ніхто не збирається з депутатами опрацьовувати пріоритети, витрати бюджету.http://procherk.info/news/7-cherkassy/20620-kilka-deputativ-uzhe-zajavili-scho-ne-golosuvatimut-za-miskij-bjudzhet
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #49 Джуса 07.02.2014 11:12
Цитую детектор лжі:
Точно! прав губерман!!!мате ріалка раз вгод!!а наумчук,коцюруб а,бакланова і стадник даже на тогда,когда била інфа і не получілі нічего!!!феееее фє,леді же. ілі жо. банк "наперстки", глава правленія.... :-* :cry:

А они получили эту допомгу раньше, когда шли в отпуск. Или пан Стадник будет заперечувать, что не отрымував материальну допомогу за 2013 год?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #48 А сесія навіщо? 07.02.2014 11:00
Цитую Стадник:
готовий до серйозної дискусії

А чому ж на сесії закрили забрало? Серед депутатів потрібно було відкривати забрало та вислуховувати. Депутатів певно обирала громада, щоб Ви і ВОНИ представляли інтереси громади.Чи серед ніків комфортніше, Ви "герой"? Ви програєте інформаційну рекламу, а тому раджу, порадитися зі спецами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #47 ВІДКРИЙТЕ ЗАБРАЛО 07.02.2014 10:40
Цитую Стадник:
Хто воліє і бажає,будьте ласкаві,окрім сварки і грубощів на "Прочерку" готовий до серйозної дискусії за умови- відкрите забрало, а не віртуальні обладунки "ніків".

А ЯК ВИ ПРОГОЛОСУВАЛИ НА СЕСІЇ ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, ЗА ДИСКУСІЮ ЧИ ПРОТИ? ТОДІ ХТО БУВ ПРОТИ ДИСКУСІЇ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #46 Выдкрито про бюджет 07.02.2014 10:32
Цитую Стадник:
для повного прозріння готовий до серйозної дискусії

Як відомо, Україна взяла курс на комп’ютеризації закладів освіти. Сьогодні у державі створені та запущені декілька цільових програм комп’ютеризації навчальних закладів - Державна програма "Сто відсотків", Національний проект "Відкритий світ". Мета усіх цих проектів – 100% комп’ютеризація шкіл по всій Україні. Що ж ми бачимо у Черкасах? У минулому 2013 році на комп’ютеризацію всіх черкаських шкіл і Палацу молоді було спрямовано 27,5 тисяч гривень. Тоді як на придбання комп’ютерів та планшетів для себе черкаські чиновники витратили 391 тисяч гривень. Це у 14 разів більше, ніж всі витрати на комп’ютеризацію шкіл.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #45 Васо 06.02.2014 19:55
Цитую Иван Сухарьков:
Цитую Вася:
:lol:

где я раньше был директорам там вывставляла охранника и будку. ВСЕ. на это все есть официально заключенные бумаги. насколько я знаю историю создания охранного бизнеса в черкасах, там нет интересов Жуковской, это легко проверить.

Раньше был директором???? Кто тогда врет?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=582532778487860&set=p.582532778487860&type=1&theater
Сухарьков или вот этот документ , выписанный как говорит сей пан на БЫВШЕГО директора??? Насчет интересов Жуковской я и не спрашивал, я спросил что там делали фирмы ее так сказать товарищей, в частности фирма "Кречет", с бумагами оформленными на "БЫВШЕГО" директора. )))
Могу сказать одно, подобные вбросы "ужастиков" от пани Жуковской и ее сотоварищей направлены на одно, отвлечь внимание черкащан от своих ...деяний.
"Вы там пока про зарплаты в горисполкоме деритесь, а мы потихоньку будем свое делать!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #44 Васо 06.02.2014 19:00
Цитую незнайка:
Когда уже МВК начнет снижать тарифы ЖКХ? Сокращения штатов НАУКОВЦЕВ МВК похоже в этом году горожанам не дождаться

А вы у Белоусова спросите. Когда он был просто депутатом, каждую сессию горсовета он начинал с того что кричал Одаричу - мол тарифы понижай. Теперь он вместо Одарича, и что? Молчит про тарифы как рыба об лед.))))))))))))))) )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100