Заступник голови Черкаської облдержадміністрації Тетяна Прітченко не може розповісти журналістам про підготовку до ювілею Шевченка в області, бо постійно перебуває на нарадах.

Так, учора кореспондент «Прочерку» намагався зв’язатися з Тетяною Федорівною, щоб розпитати в куратора галузі культури, зокрема, про те, чому влада не встигає завершити ремонт Черкаського академічного музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка до ювілею Кобзаря у березні. Також журналіста цікавило, чи сприяє влада театру у підготовці великої вистави – тетралогії «Тарас», – яку ще в 2010 році запланував показати глядачам на ювілей Кобзаря режисер Сергій Проскурня.

Проте Тетяна Прітченко пошепки повідомила, що не може спілкуватися, бо перебуває на нараді. І просила перетелефонувати в п’ятницю.

Уже сьогодні Тетяна Прітченко заявила, що управління культури саме готується до ювілею Шевченка в бібліотеці. При цьому на уточнюючі питання вона не захотіла нічого пояснювати, підвищеним тоном заявивши, що їй ніколи, і поклала слухавку. Очевидно, заступниця губернатора забула вимкнути телефон, бо очікуючи її відповіді, журналіст чув на задньому фоні у слухавці гавкіт собак.

Коли ж Тетяна Прітченко згодиться надати коментар журналістам «Прочерку», вона не поінформувала.

Також можна прослухати АУДІО.


реклама

Коментарі  

 
0 #7 Фугас 08.02.2014 09:38
Цитую черкащанка:
У неї могла бути виїзна нарада.

Зачет! В барском имении, недалеко от конюшен и псарни :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 черкащанка 07.02.2014 18:57
У неї могла бути виїзна нарада.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Остап 07.02.2014 17:45
Мені абсолютно "хто є хто" і хто, і де, і до чого готується. Але монтаж матеріалу у такому виконанні видається дуже примітивним - на рівні радіолюбителів-школярів минулого століття.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Loki 07.02.2014 16:34
Журналюгам аби народу тень подозренія на чужі сім'ї кинуть. То просто нікас малює в біблітєці, в рамках підготовки до 200 річчя, новий шедевр - "моня й ліза з бєлим тігром в образі катерини". А одна з натурщиць, паразітка, не хоче в образ белого тігра входить й гавка почём зря! На жаль по брязкіту скла прочитанних в процесі творчості книжок, зовсім не можливо в принципі визначити зміст та обсяг прочитанного матерьялу стосовно теми майбутнього містичного полотна. Ну по запаху відєо чуствується, шо книжки до ювілею підбираються со вкусом!! )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 незнайка 07.02.2014 16:32
Может сейчас Джокондочка Никасу позирует в образе Дамы с собачкой Не вкурил что ли? Сегодня открытие Олимпиады-короля играет свита
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Дід Трохим 07.02.2014 16:04
Хм. Гавкіт собак на нараді... Може й не бреше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Іван П. 07.02.2014 16:02
і це рівень оточення Тулуба?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100