На сьогодні завданням Народної ради Черкас є створення в найкоротші терміни депутатської більшості в міській раді та усунення з посади в. о. міського голови Віктора Білоусова. Про це заявив на сьогоднішній прес-конференції народний депутат Леонід Даценко.

Також, на його думку, депутати мають відправити у відставку виконавчий комітет і сформувати міський уряд народної довіри.

– Я буду закликати всіх депутатів міської ради забути колишні образи, сховати амбіції та непорозуміння. Зрозуміло, хто в нас опонент, його дії, тому я б звернувся до фракції «Батьківщина», депутатської групи Сергія Одарича «Партія вільних демократів», до групи «Черкащани» (група ж має відповідати своїй назві) створити конституційну більшість у раді, – зазначив Леонід Миколайович.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 yazon din alt 11.02.2014 11:37
В задачке спрашивается: НА кой ляд ПРиБЮТ лепили? ЧТО мешало создать большинство в том же формате год назад?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 незнайка 10.02.2014 20:20
Глас вопиющего в пустыне Родство сватовство кумовство в МВК вряд ли искоренимо При существующем дефиците горбюджета никто даже не заикнулся о сокращении штатов из 500 человек в МВК-ПОХОЖЕ ПРИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 голос 10.02.2014 20:05
Хай цей діяч зймається тим, для чого його обрали-пише закони, нову конституцію , а не баламутить місто , до того ж ще й за наши немалі кошти, яки отримує регулярно у касі ВРУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100