Народний депутат Віктор Тимошенко у відповідь на звернення громадян пообіцяв особисто контролювати ситуацію, що склалася на Державному підприємстві «Черкаситорф», щоб не допустити його знищення.

На підприємстві, яке займається виробництвом торфобрикету в селі Ірдинь Черкаського району, останнім часом працівникам не виплачують зарплату, а засоби виробництва вивозять із підприємства. На «Черкаситорфі» працювало більше ста осіб, зараз всім їм загрожує звільнення.

– «ДП «Черкаситорф» грабують і доводять до штучного банкрутства, – зазначає народний депутат Віктор Тимошенко. – Робітників звільняють, зарплату не виплачують. А обласну і районну владу не цікавить, що більше ста сімей можуть залишитися без засобів до існування. Більш того, підприємство є бюджетоутворюючим для селища Ірдинь, і від несплати підприємством податків страждає вся інфраструктура селища.

Дійсно, неодноразові звернення селищної ради і працівників підприємства до владних інституцій району і області не дали жодного результату, повідомляють у прес-службі депутата. Тільки після звернення Віктора Тимошенка аж до керівництва Кабміну і Генпрокуратури, МВС відкрило кримінальне провадження і почало розслідування, а Держфінінспекція у Черкаській області почала перевірку підприємства.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 ІВАН 11.02.2014 21:32
Правильно, треба порядок понаводити у всіх цих конторах, де роками відмивають гроші і дурять людей! підтримую!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 лего 11.02.2014 12:48
хоч один з цієї камарільї щось робить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 незнайка 11.02.2014 12:41
А госбюджет с планово-убыточным НАК НАФТОГАЗ утверждать не скучно там в ВРУ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100