На офіційному сайті обласного осередку Партії регіонів з’явилися три критичні матеріали про народних депутатів з «Батьківщини» Миколу Томенка, Леоніда Даценка, позафракційного Віктора Тимошенка, а також керівника обласного осередку ВО «Свобода» Юрія Ботнара.

Зокрема, в першому матеріалі під назвою «В одній макітрі їм тісно» авторства Немидори Галушки нардепів Даценка та Томенка звинувачують у надмірній балакучості.

«Тільки встигай слухати. Гренадерів від політики наче прорвало. Завітав до Черкас минулого понеділка великий земляк Микола Томенко. Та йому не вкипіло вибалакатися. Бо у суді, навіть в апеляційному, сиди собі та сопи у дві дірочки. А так хотілося взяти на поруки активістів», – пише видання.

Також тут критично оцінюють слова генерала міліції, колишнього начальника Управління МВС у Черкаській області та в. о. начальника УСБУ регіону Миколи Каплія, у якого, на думку автора, «прорізався голос».


Вже в іншому матеріалі під назвою «Корейку такого й не снилося» автор Омелько Відчайдух засуджує народного депутата Віктора Тимошенка за те, що той голосував у Верховній Раді за бюджет разом з «регіоналами» та «комуністами». Нагадаємо, голосування він пояснив спрямуванням з бюджету 30 мільйонів гривень на розвиток його округу.

«Смачного, Вікторе Анатолійовичу. Тридцять мільйонів гривень, чиїми б вони не були, свідчать про ваші нові щедроти. І то байдуже, що їх на Смілянський виборчий округ № 198 виділила «злочинна» влада», – резюмує офіційний сайт Партії регіонів.

Також не обійшли своєю увагою «регіонали» на сайті й очільника обласної «Свободи» Юрія Ботнара. Називаючи Ботнара «наполеончиком», автор статті «До нашого берега припливе як не г…, то тріска» Аеліта Звіздар розповідає про життя «свободівця» в Умані та в Черкасах. Також автор матеріалу називає Ботнара «зальотним» і « політичним пігмеєм» та зазначає про його стосунки з жінками та позашлюбних дітей.


«Він відхрещується від дочок-близнючок, зате він гаряче любить Україну. Готовий на її алтар покласти своє нікчемне життя», – пише Аеліта Звіздар.

реклама

Коментарі  

 
0 #8 Читач 13.02.2014 11:45
Цитую Оксана Мацюцька:
Якщо ви надто зайняті, то про вас можу розказати я.

Чекаємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Слава Україні 12.02.2014 21:49
Автори
Немидора Галушка, він же Омелько Відчайдух, їм даже спидоба своїм ім"ям підписатися.
Н..уки-заробітчани, вони хоч знають що таке політичний піар ?
Кращої реклами ніж бути обруганим в ПР...чій газеті ніхто ще не видумав.
Підписуйтесь краше своїм власним ім"ям, опозиціонери вам трохи грошей дадуть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Черкасець 12.02.2014 18:49
Яким недолугим політиком та нікчемною людиною потрібно бути, щоб публічно висміювати людину за інвалідність! Лідери(першу букву можна сміливо замінити) цієї партії через одного слабо..мством страждають, скоро під себе ходитимуть, а вони ще влаштовуюь інформаційні війни! З таким інтелектом можна підірватись на власних же снарядах. Сподіваюсь так і станеться...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Репортер 12.02.2014 18:27
Нормальні матерали. ьез ніякого "бруду". Люди із задоволенням їх читають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Оксана Мацюцька 12.02.2014 18:17
Ох і цікаве чтиво на сайті партії регіонів! Тепер буду заходити туди. Такого "штилю" ми ще не бачили на черкаських сайтах. Впізнається почерк автора: так "звіздіти" може тільки одна черкаська дамочка і ще один "слуга всех господ". То, може, і про свої походеньки розкажіть у такому ж дусі, як розказуєте про Ботнара? У вас теж дуууууууууууже цікава біографія. Якщо ви надто зайняті, то про вас можу розказати я.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Ф 12.02.2014 17:56
Імена та прізвища авторів "матеріалів" промовисті. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 yszon din alt 12.02.2014 17:52
А куда Отрешко девал три миллиона, укр....денных а Одесской - немид...ры не сказали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 незнайка 12.02.2014 17:42
Як напало все село-насылу видгавкалася
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100