У січні 2014 року місцевий бюджет поповнився на майже 51,7 млн грн. Про це повідомив в.о. начальника ДПІ у м. Черкасах Олег Коваль.

– Левову частку надходжень складає податок на доходи фізичних осіб, якого в січні надійшло 35,4 млн грн, або майже 70% від загальної суми, – зазначив Олег Коваль.

За його словами, також суттєвими для місцевої казни залишаються надходження від єдиного податку та плати за землю.

– Черкаські суб’єкти господарювання у січні сплатили 7,5 млн грн єдиного податку та 6,3 млн грн плати за землю, що становить 14,5% та 12,2% від загальних січневих надходжень відповідно, – наголосив Олег Коваль.

У цілому, у січні черкаські міндоходівці забезпечили надходжень на 862 тис. грн більше ніж за аналогічний період минулого року.

– Зростанню показників роботи інспекції сприяє не лише сумлінне виконання платниками своїх обов’язків, але й впровадження широкого спектру сервісів, зокрема електронних, надання інформаційних послуг, автоматизація адміністрування податків та легалізація заробітної плати черкащан, – сказав Олег Коваль.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 незнайка 13.02.2014 19:37
Как это обозначилось на жизни горожан? Ну сьездила Джуган на курорт ну получили премии 500 миськвыконкомов цев Яма за Драмтеатром как была ямой так и осталась тарифы на ЖКХ не уменьшились троллейбусы те же по городу и ямочный ремонт по-Билоусовски
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100