У Монастирищенському районі з нагоди 25-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан урочисто відкрили меморіальні дошки воїнам-інтернаціоналістам, які загинули під час бойових дій.

Так, дошка у пам’ять про Григорія Кшемінського встановлена на фасаді Терлицького навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів, а Віктора Корченюка – на фасаді Цибулівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

В урочистих заходах взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Басанець, заступник голови районної ради Тарас Пачесюк, керівник апарату РДА Галина Темченко, голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Леонід Прудиус, голови сіл, директори, вчителі та учні шкіл, громадськість.

Пам’ять усіх загиблих воїнів-інтернаціоналістів присутні вшанували хвилиною мовчання, а до меморіальних дошок та могил Григорія Кшемінського й Віктора Корченюка поклали вінки та квіти, зазначають у секторі з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю апарату Монастирищенської райдержадміністрації.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100