Депутатам Черкаської міської ради пропонують відмовити Спілці воїнів Афганістану у наданні пільги на оренду приміщення по вулиці Небесної Сотні, 45.

13223661_1815027035392826_1231867370_o-1024x765-1

Відповідний проєкт рішення зареєстрований на сайті міської ради, повідомляє vikka.ua.

У проєкті рішення пропонується не надавати афганцям пільги. У приміщенні, про яке йдеться, розміщується офіс міської та обласної організацій. Торік пільга була надана і організація сплачувала 100 грн на рік.

У випадку, якщо депутати міської ради не нададуть пільгу афганцям, то вони щомісяця сплачуватимуть за свій офіс понад 5 тис. грн. Якщо ж така пільга буде надана, то міський бюджет за рік втратить 60 тис. грн, йдеться у пояснювальній записці.

Розглянути це питання депутати мають на найближчому засіданні сесії, що відбудеться 3 лютого.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Tesla 03.02.2022 14:30
Цитата: "Торік пільга була надана і організація сплачувала 100 грн на рік.
У випадку, якщо депутати міської ради не нададуть пільгу афганцям, то вони щомісяця сплачуватимуть за свій офіс понад 5 тис. грн.".

100грн. вместо 5 тыс. - это не льгота/пiльга, это халява. Т.н. афганцы - это ..... Они здесь в Черкассах в свое время наполучали квартир, а майдановцы и воины АТО/ООС до сих пор без жилья. Надо чтобы в этом вопросе восторжествовал а СПРАВЕДЛИВОСТЬ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Петро Тополя 02.02.2022 09:45
Пригадую 2013 рік, коли Ківалов і Колесніченко підготували Закон «Про заса́ди держа́вної мо́вної полі́тики», яке це збурення викликало в українському суспільстві. Частина Черкаських депутатів виступили проти цьго закону та готували звернення від усіх політичних партій та громадських обєднань до Верховної Ради України, нажаль голова УСВА, герой України Сергій Червонописький виступив проти. Окрім цього у важкиі часи початку російсько-Української війни зі всіх членів Черкаської СВА, виступили на захист України одиниці, їх можна перелічити на пальцях однієї руки. Не хочу проводити паралелі, але це ті самі "зелені чоловічки", що були в Чехословаччині, Вєтнамі, Кореї, Криму та Донбасі, такі ж були і в Афганістані(вої ни-інтернаціоналіс ти), іншими словами - окупанти, загарбники. А ми їм платимо і продовжуєм надавати пільги. Думай ТЕ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Вітя 01.02.2022 20:59
Совісті немає у депутатів міської ради! Ці хлопці у свої молоді роки також зазнали моральних знущання через політичні та ідеологічні погляди керівників країни. Залишилися з підірваним здоров'ям один на один з собою. Зменшіть премії головним чиновникам міської ради і буде на покриття витрат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100