Депутат Уманської міської ради, член політради Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Максим Поляков перебуває на Майдані у столиці і готовий до спілкування з правоохоронцями. Про це депутат написав у себе на «Фейсбуці».

«Влада регіоналів думали, що я втічу… Але я знаходжусь на Майдані та, якщо потрібно, готовий до спілкування з правоохоронними органами! Регіонали готові знищити будь – кого, хто виступає проти диктаторської банди яника! Наразі, я знаходжусь на Майдані, не дивлячись на те, що надходить багато погроз мені та моїм близьким… Тому вся незалежна Україна сьогодні – це територія, яка знаходиться під захистом Майдану (де я можу більш – менш спокійно перебувати)! Я впевнений, що диктаторському режиму залишилось лічені дні! Ми не маємо права піти з Майдану та не відстояти права України та українців на демократичне життя!!!» – заявляє Максим Поляков.


При цьому він запевняє, що «усі ганебні провокації від регіонала Яценка – провалилися».

«У цей важкий час дуже вдячний своїм рідним та друзям, які мене постійно підтримують!!!» – повідомив Поляков.

При цьому, у суботу, народний депутат фракції Партії регіонів Антон Яценко заявив, що депутат Уманської міськради Максим Поляков замовив його викрадення і вбивство.

«Учора приблизно о 12.00 мені зателефонували з МВС і повідомили, що треба під'їхати. Я під'їхав, і мені повідомили, що вчора на так званому Майдані близько 11.00 там побував депутат Уманської міськради Максим Поляков. Там він обговорив непросте питання - викрадення, а потім вбивство, а якщо не вийде викрадення, то відразу прибрати народного депутата Антона Яценка», - заявив Яценко на прес-конференції в суботу в Києві, передає «ZN.ua»

«Мотив - розкручування кримінальної справи щодо розкрадання і заволодіння акціями «Уманьхліба», - стверджує депутат.

Антон Яценко впевнений, що це пов'язано з тим, що він, як народний депутат, подавав запити по цій кримінальній справі. Він зазначив, що звертався до керівництва ВО «Батьківщина», оскільки Поляків знаходиться в цієї партії.

Нардеп від «Батьківщини» Леся Оробець заявила, що нардеп-регіонал Яценко погрожує ув’язненням Полякову, бо той повідомив, що саме регіонал підбурював президента на фракції запровадити в країні надзвичайний стан і силою зупинити Майдан.

«Антон Яценко погрожує своєму політичному опоненту – Максиму Полякову (Батьківщина, Умань) – ув'язненням (гидка ригівська звичка-садити конкурентів). Причина – Максим першим повідомив, що саме Яценко підбурював Януковича на фракції запровадити надзвичайний стан і силою зупинити Майдан. У відповідь Максим почав збір підписів за відкликання Яценка», – написала у «Фейсбуці» Леся Оробець.



реклама

Коментарі  

 
0 #13 Уманский Еврей 18.02.2014 03:20
Руки прочь от Уманского Хлеба. Уманских хлеб всегда был очень вкусный и популярный не только у нас в области и но и по всей Украине и даже в России. У меня в гостях были люди из Москвы, так они говорили что хлеб тут очень вкусный и лучше чем в Москве.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 [email protected] 17.02.2014 16:41
Цитую Речник:
Поляков - молодець!!! Мочи цього бр..хуна - Яценка

Ну тут я з вами не погоджуся. Яценко слова тримає завжди. А поляков справді брехун. віддав би ті акції, тай гей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #11 Михайло 17.02.2014 16:16
Антон Яценко ще з парламентських виборів фінансово підтримав Анатолія Бондаренка,тому він з боку Батьківщини мочить Полякова,але вже зрозумів,що слабенька його компашка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 Умань 17.02.2014 13:21
це про Уманський Хлібзавод, який так кришує Антон Яценко: "При гарному господарі, давним-давно можна було встановити нове обладнання! Мене вражає така поведінка керівника заводу! Що казати!? У міста є таке підприємство, а містяни купують хліб інших виробників. Сумно! Менше б кр...ли, то можна б було і людям гідні зарплати платити, і обладнання міняти, і якість уманського хліба покращити. Поки в державі безлад, порядку не буде ніде!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Ольга 17.02.2014 13:20
Керівника Бевз О.О вигнати треба давно. дуже не порядна , бр..хлива людина. А що хати строє , машини внук міняє щотижня це правда., а людям зарплати нема... пора на пенсію ................ може хтось прийде новий тай підніме завод з колін.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 мария 17.02.2014 13:20
Гроші є (бо накр...в) - ума не треба - ЦЕ ПРО ЯЦЕНКА!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Уманчанин 17.02.2014 13:19
Антоне досить робити оці брудні провокації, усім і так зрозуміло що ти їх замовляєш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Серж 17.02.2014 13:16
Побільще таких опозиціонерів в Умані. може був би результат!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #5 Патріот 17.02.2014 13:14
Оробець - молодчинка, завжди підтримує несправедливіст ь і іде до кінця!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Патріот 17.02.2014 13:13
Те, що Яценко - замовив усі ці брудні провокації і так усім зрозуміло!!! Адже тільки так поводять себе знахабнілі р..гаки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100