реклама

реклама

Під час сьогоднішнього засідання сесії Черкаської міської ради депутати відмовилися надати слово голові Громадської ради Івану Сухарькову.


За те, щоб надати слово Сухарькову, проголосували лише 22 народні обранці, тоді як потрібно, як мінімум, 30 голосів.

Після такого голосування Іван Сухарьков підійшов до в. о. міського голови Віктора Білоусова, запросивши його на зібрання, що незабаром відбудеться на території ПАТ «Азот».


– Ми не розуміємо, як депутати можуть знаходити спільну мову з громадою… – констатував Сухарьков.

У відповідь Віктор Білоусов попросив його дати йому протокол зборів громадських слухань, які відбулися в Будинку культури ім. Івана Кулика.

– Я просив би дати оригінали підписів. Крім того, я прошу, щоб ви виправили факт фальсифікації, який зробили в протоколі. Нагадую всім присутнім, що я був на тих слуханнях. Ви пишете в резолюції останнім реченням: «Спрямувати з міського бюджету кошти на придбання нових тролейбусів для міста». Про це мова не йшла! – обурився Білоусов.

Також він пообіцяв вибачитися, якщо факт фальсифікації не підтвердиться.

Депутат міськради з групи «Черкащани» Валерій Воротник запропонував звернутися у прокуратуру щодо фальсифікації підписів Громадською радою та зазначив, що Сухарькова треба вивести з зали, бо той «зриває сесію». Почалася словесна перепалка.

Зупинив її Віктор Білоусов, сказавши, що «в залі неможливо працювати». Він дав доручення створити технічну можливість вимикати мікрофон біля трибуни.

– Я звертаюся до депутатів! Поводьте себе коректно! – дав пораду Білоусов.

Опісля голова Громадської ради Іван Сухарьков вийшов із зали, а депутати пішли на перерву.


Після засідання сесії міської ради Іван Сухарьков у коментарі «Прочерку» висловив думку, що йому не надали слово, бо бояться впливу Громадської ради.

– Я вважаю, що мені не дали слово, тому що є певна група депутатів, якій не цікаві зміни в місті. Натомість Громадська рада пропонує реально речі, які зменшили б рівень корупції, щоб люди могли побачити, на що йдуть бюджетні кошти. Купка депутатів розпорошують бюджет на незрозумілі речі, вирішують свої навіть не політичні, а фінансові питання, – сказав він.

Крім того, голова Громадської ради запевнив, що протокол і резолюцію зборів Білоусову надали ще в четвер, але сьогодні він «зробив вигляд, що побачив їх уперше на сесії».

– Це була просто його заява для ЗМІ. В нас були лічильна комісія, секретар, який повністю записував головні тези кожного виступу. Про купівлю за бюджетні гроші тролейбусів говорила як Валентина Жуковська, так і інші виступаючі. Місто має купити тролейбуси, тому це й було внесено в кінцеву резолюцією, – пояснив Іван Сухарьков.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #13 Ігор Петрович 18.02.2014 21:12
Про що говорить Сухарьков? Яка Громадська рада? Не створено поки в місті Черкаси Громадської ради при Черкаській міській раді. Жуковська зібралася в "Дружбі", без дотримання всих процедур створила якийсь клон і це назвали Громадською радою. Чому про це ніхто не говорить? В мерії ж знають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 ухтишка 18.02.2014 18:17
засуетились. вон как боятся, что их начнут контролировать. уверен эта троица первыми сядут. ох будет процесс столетия. запасся поп-корном
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #11 Makar 18.02.2014 17:46
Як Жуковсій хочеться впарити місту ці тролейбуси?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 Фугас 18.02.2014 17:21
Цитую Дід Трохим:
В іллюстратівном компонєнтє цього матєріала скрит тайний смисл: Воротнік демонстрірує, шо красні штани у нього на праздик, а коричневі на случай тревожних моментов.

Дело даже не в цветовой дифференциации штанов, позволяющей жителям планеты Плюк демонстрировать их социальный статус. Человек приходит на сессию горсовета в диком олимпасе и засаленных портках и позирует, как браток базарный :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Фром 18.02.2014 17:03
Понятно, почему Воротник переживает. Бюджет на этот год: Розробка та реалізація програми "Розвиток засобів масової комунікації територіальної громади міста Черкаси" (МІА «Черкаси») - 730 тисяч гривень. Это что ж за программа такая, на пиар сайта горсовета? Причем Вортник и не скрывает, что машину купил: "Так, новий сайт закладений у бюджеті. Той маразм що за 140 тис зробив ожарич треба замінити на нормальний функціональний сайт для міста. Ми вже півроку про це говоримо. А вантажна -пасажирський легковик для перевозки накладів газети та журнал". Из его фейсбука. Газеты в ХХІ веке...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #8 Черкащанка 18.02.2014 16:12
Мамалига,Радуць кий і Воротнік - головні т..тушки у міськраді!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 жуир 18.02.2014 16:12
Насмешил Воротник. Не дают слова - значит бояться. А раз бояться, значит есть за что. Я себе представляют Фирташа, читающего сию грамоту. Плачит наверное бедняга... Колуны. А галвный колун - коммунист Белоусов, потому как позволяет из себя делать петрушку всяким шестеркам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Фром 18.02.2014 15:53
Ох и трусы. В Киеве люди на Шовковичной гибнут, а они боятся с человеком поговорить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #5 незнайка 18.02.2014 15:52
Ну .... без Сухарькова и Жу купить троллейбусы - никак не обойтись Научитесь зарабатывать без трубы Нафтогазовской чтобы газ для бытовых потреб населения не нужно было кораблями завозить 176 сел не газифицировано а 23 газа в области потребляет ПО Азот
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Дід Трохим 18.02.2014 15:49
В іллюстратівном компонєнтє цього матєріала скрит тайний смисл: Воротнік демонстрірує, шо красні штани у нього на праздик, а коричневі на случай тревожних моментов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100