У Черкасах півтора тисячний мітинг громади завершився мирно. Більшість радикально налаштованої молоді татки пішли до обласного управління МВС, де їх зустріли шеренги правоохоронців зі щитами.


Активісти перекрили вулицю Смілянську. Молодь вигукувала гасла та просила міліціонерів скласти щити, щоб перейти на бік народу. Молоді активісти утворили півколо перед міліціонерами, щоб не впустити поперед себе провокаторів, які б могли вдарити правоохоронців абощо.


Після довгих вмовлянь, які були марними, молодь мирно пішла від обласного управління МВС в напрямку центру. Там вирішили зійтися на мітинг на Театральну площу міста завтра, у четвер, о 16-й годині.

Активісти наголосили, якщо міліція не перейде на сторону народу, то у п’ятницю молодь діятиме більш радикально.

Опісля молоді люди стали розходитися.

реклама

Коментарі  

 
+2 #13 Козак 20.02.2014 02:46
Цитую Хома:
Надо бить не милицию, а титушек.

а міліції що робити,дякувати ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Козак 20.02.2014 02:43
Цитую Вася:
Сталин нужен вам козак !!!

Я,ВАС ЗРОЗУМІВ..НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ТРЕБА,АЛЕ ТУТ НЕ МОЖЕ БУТИ ЕКСПРОМТ,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Вася 20.02.2014 01:29
Сталин нужен вам козак !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 Козак 20.02.2014 01:17
ЗВЕРТАЮСЬ ДО ХЛОПЦІВ,НЕ ПІДСТАВЛЯЙТЕСЬ, РОЗУМІЮ,БОЛИТЬ, ДУЖЕ БОЛИТЬ,АЛЕ...ЩОСЬ ЗАХОПИТИ МОЖЛИВО,ОДА ТОМУ ДОКАЗ,А ПОТІМ,В ЧЕРКАСАХ НЕМА ОПОЗИЦІЇ,ХТО ТАМ БУДЕ СИДІТИ,ХТО ВІЗЬМЕ КЕРІВНИЦТВО????НАРОДНА РАДА?ВОНА ІСНУЄ ТІЛЬКИ НА ПАПЕРІ..ТРЕБА ЛІДЕР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 Хома 20.02.2014 01:16
Надо бить не милицию, а титушек.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #8 Козаку 20.02.2014 00:47
дай покаленiю дітей планшеток і айфонів надихатися екстримом, діти люблять в войнушки грати в козаки розбійники, ніколи в армії не служили але воювати хочуть. Як утвеждают психологи, собаку яка вкусила людину вже нічого не виправить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Провидець 20.02.2014 00:38
Складається враження, що суспільство уражене вірусом масового божевілля. Люди, особливо молоді, не розуміють, що творять. А наслідки можуть бути жахливі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Козак 19.02.2014 23:52
Цікаві "радикали",вмовляли,проси ли,братались...всіб такі "радикали"були,а ви не думаєте, що то діти вільної,незалеж ної Украіни,вони не скалічєні "совком",їх в клітку не посадишь...От і виходе,хтось виховував патріота,а хтось "тітушку"..Для тих кто квохче про пошкоджене майно,воно ,то майно,роками "кров"ю"українців кропилося,з Союзу прсякло неправдою.Ви людей жалійте,майно можно відремонтувати, бережіть життя,його не повернешь..Де ввечері був генерал Каплій,міліція ,то ваш прфіль,чому не прийшли за відповіддю,ви обіцяли,чому не керували пікетом?На опозицію надія слабка,кумарнул и виступом,зібрал и гроші на Майдан і пропали,а ви,такий самий?Тоді вам з Булатецьким,під час автомайдану в смітнику,два дня тому в совєтє "старєйшин Майдана",в Київі жарко,він вже в Черкасах..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #5 Срам вам западенци 19.02.2014 23:46
У Гарлемі палають пристрасті дай покаленiю дітей планшеток і айфонів надихатися екстримом, діти люблять в войнушки грати в козаки розбійники, ніколи в армії не служили але воювати хочуть. Як утвеждают психологи, собаку яка вкусила людину вже нічого не виправить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Зоря 19.02.2014 22:56
Это Василий .................. организовывает беспредел в Черкассах .Этот Вася очкастый отправил давным давно всю свою семью и детей в США ! И подставляет чужих детей ,этот баламут агент иноземный .Почему органы СБУ не займутся им в плотную ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100