реклама

реклама

Станом на 6.00 20 лютого з початку сутичок 18 лютого померло 28 осіб. Про це йдеться у повідомленні Міністерства охорони здоров'я.

«Із 10.20 18 лютого до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернулося 445 постраждалих під час сутичок у центрі столиці, 287 з них госпіталізовано», – зазначили в МОЗ.

Серед госпіталізованих до закладів охорони здоров’я – 88 працівників правоохоронних органів, 6 журналістів, 1 депутат (Пазеняк В.С.), 4 дітей віком до 18 років та 2 іноземних громадян (один з них - громадянин США).

Як відомо, раніше повідомлялося про 16 ідентифікованих загиблих серед мітингувальників та 5 загиблих силовиків. Разом із тим, у Штабі  нацспротиву заявляли, що загиблих серед мітингарів може бути більше 30 осіб.

Кількість постраждалих активістів загалом сягає близько 1,5 тисячі людей. Серед них є люди з особливо тяжкими пораненнями.

Крім статистики загиблих та поранених у столиці, є жертви і в регіонах. У Хмельницькому снайпер СБУ застрелив жінку, а під час блокування траси Одеса-Київ поблизу Умані водій джипа, прориваючись на швидкості крізь кордон, який утворили жителі навколишніх сіл, збив насмерть хлопця років 25-ти.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 voleyland 20.02.2014 10:58
Янукович должен ответить за всех пострадавших с обеих сторон. Его место на ёлке головой вниз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100