реклама

реклама

Сьогодні о 16:00 представники «Правого сектору» скликають окремий від опозиції мітинг на площі ім. Тараса Шевченка. Про це йдеться у їхній заяві, розміщеній у спільноті «Правий сектор | Черкаси».

«Боятися нам нікого! Чим більше нас буде, тим менше проллється крові. Ви бачили, коли Майдан почали штурмувати – тоді як там було небагато людей, а не під час Маршу Мільйонів!Тож нас мають вийти не сотні, а тисячі!» – зазначають у спільноті.


Також у заяві «Правий сектор» наголошує на тому, що вчора деякі опозиціонери «хотіли їх дезорієнтувати, годинами молилися під драмтеатром, та не продовжили курсу ультиматуму, який вони поставили удень».

«У Києві та по Україні гинуть люди. Молитися будемо після перемоги! Зараз нам треба вимагати у влади капітуляції. А не хникати», – наголошують у повідомленні.

Водночас там запевняють, що вечірня акція буде мирною.

«Проте засоби самозахисту не завадять, треба бути готовим до силових дій з боку міліції. Друзі, самоорганізовуйтесь, не ходіть по 2-3. Будьте на зв'язку один з одним. Не кидайте в біді. Також важливо не піддаватися на провокації. Якщо хтось біля вас кричить,що треба йти штурмом на ОДА чи інші будівлі – зразу цю людину нейтралізуйте. Вчора ми таких провокаторів бачили, вони хотіли заманити людей до ОДА, де на них чекали «тітушки» та «Беркут», – говорять у «Правому секторі».

Також тут підкреслюють, що головною метою акцій у Черкасах є показ владі та світові того, що «революція в Україні не локальна, що люди повстали по всій державі».

Нагадаємо, що офіційно черкаська опозиція скликає всіх на мітинг о 18:00 на площі ім. Тараса Шевченка.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #3 Черкаси 20.02.2014 18:12
У такі дні і священики стають воїнами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Козак 20.02.2014 15:07
БОЖЕ,БЕРЕЖИ СИНІВ УКРАІНИ...!!!!БОЖЕ,ДАЙ ВІЙСЬКОВИМ РОЗУМУ,ЗГАДАЙТЕ ТЕКСТ ПРИСЯГИ.КОМУ ВИ ПРИСЯГАЛИ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Н2о 20.02.2014 14:52
не підтримую радикалізму,ну в даному випадку,підтрим ую. Одні молитви,без дій,нічого не дадуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100