реклама

реклама

Фото постраждалого активіста з Майдану

Фото постраждалого активіста з Майдану

«Вчора допомагали ліками та матеріалами окремим лікарням, через які проходили сотні постраждалих. Прошу всіх, хто має можливість допомагати усім постраждалим, не ділячи їх на своїх та чужих, - написала на своїй сторінці у Фейсбуці голова Громадської ради Черкас, почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська.

Вона закликала політиків шукати компроміс і робити усе, щоб в Україні не гинули люди. Зокрема, в першу чергу – скликати позачергову сесію та узгодити компромісний сценарій розвитку ситуації. Також Валентина Борисівна запросила звертатися до неї усіх, кому потрібна допомога.

«Важко бачити велику кількість поранених, травмованих людей, життя яких трагічно змінилося. У мене прохання – знаю, що сьогодні багато черкащан потребують допомоги, в тому числі медичної. Пишіть мені (в приват) про те, кому така допомога потрібна, можливо хтось в лікарнях, хтось ні, але потребує медичної допомоги. Це стосується людей з різних таборів – всі вони українці. Чим зможем – допоможемо.»

реклама

Коментарі  

 
0 #4 правильно 21.02.2014 09:43
горе объединяет...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 есть слово 20.02.2014 20:19
Цитую слів немає:
це з тих. хто стоїть у масках і стріляє з калашнікова

http://politikus.ru/events/13181-strelba-v-kieve-boeviki-strelyayut-svoim-v-spiny.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 слів немає 20.02.2014 17:37
знаєте, Незнайка, ви напевно більше схожі на неморалка... таке писати. людина не просто кричить на різних кутках "б...ду геть", а щось робить, рятує ваших і наших дітей... який сором, що у когось рука піднялася таке написати... це з тих. хто стоїть у масках і стріляє з калашнікова
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #1 незнайка 20.02.2014 15:18
Якщо вы до Мене звернэтэсь-Я вам ДАПАМАЖУ Спасиба Жу И на ржавых троллейбусах справляемся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100