реклама

реклама

Народний депутат України Геннадій Бобов, обраний по черкаському мажоритарному округу, завив про свій вихід із партії та фракції Партії регіонів у Верховній Раді. Про це йдеться в офіційній заяві Геннадія Борисовича, яку надала «Прочерку» прес-служба депутата.

Далі подаємо повний текст заяви.

Шановні земляки!

Коли в шести районах Черкащини, за моєї ініціативи проводилися Народні Збори, де всі без винятку люди, незважаючи на політичні вподобання, відношення до влади чи опозиції, могли сказати все, що мали на душі і були почуті, багато людей в багатьох районах питали мене: «З якої Ви партії?».  Я завжди відповідав: «З партії Черкащини!».

Коли на сотнях зустрічей під час передвиборної кампанії мене запитували чи правда, що я балотуюся від «Партії регіонів», я ствердно відповідав і пояснював, що підтримую провладну партію через те, що хочу, щоб ті вкрай потрібні законопроекти, які були написані разом з людьми і стосувалися розвитку сільської місцевості, були прийняті.

Я переміг чесно і ніхто не може дорікнути мені в будь-яких фальсифікаціях чи маніпуляціях.  Я не тримаюся за крісло депутата. Для мене це неважливо.

Я не змінив своєї позиції. Я подав всі законопроекти, які обіцяв людям. Всю свою заробітну плату в якості народного депутата віддавав і віддаю на потреби закладів освіти і охорони здоров’я. Я не кинув округ, людей, нікуди не зник з Черкащини, звітував перед людьми.

Я намагався, незважаючи на шалений спротив, провести через парламент потрібні людям і Черкащині ініціативи.  Це законодавчий пакет, що спрямований на відродження підприємств в сільській місцевості, на збільшення фінансування місцевих бюджетів в селах, на залучення інвестицій і багато чого іншого.

Я завжди стояв на позиції, що кожен з нас має нести відповідальність. Президент – за державу, губернатор – за область, депутат – за округ,  голова сільради – за село, а кожна людина – за порядок в своєму домі і в своїй державі.

Пролита в Києві кров, створена ситуація, яка поставила під сумнів соборність і незалежність нашої держави – це  відповідальність всіх без винятку політичних сил. Хто стояв за всім цим процесом і міру вини кожного має встановити неупереджене слідство і суд.

Я ніколи не мав і  не хочу мати нічого спільного з людьми на чиіх руках кров, і в чиіх думках яких тільки влада. Мої виборці вибирали мене не для підтримки процесів, які штовхають Україну в хаос громадянського протистояння.

Я не збираюся підтримувати жодну політичну силу, що має відношення до цього конфлікту. Я не підтримую ані їх справжніх цілей, ані тим більше засобів.

Тому я оголошую про свій вихід із партії і фракції Партії Регіонів.

Я залишуся безпартійним і позафракційними.

Народний депутат Украіни Геннадій Бобов

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 виборець 24.02.2014 20:02
Ганьба таким як Бобов. Швидко шапки поперевертали.Зараз уже не важливо в якій Ви фракції, бо на Ваших руках кров.Нагадую Вам Генадій Борисович, що до кровопролиття причетні і Ви, своїм голосуванням. Зокрема 16.01.2014 Ви проголосували "За" законопроект № 3879, що ще більше обурило людей та призвело до кровопролиття. Надіюсь, що в найближчу перерву між сесіями Ви проведете 3-ті народні збори, вже без ручних голів адміністрацій, та відзвітуєте перед власними виборцями за свої злочини, та добровільно складете з себе повноваження народного депутата. Та не зволікайте з звітом, а то люди винесуть Вас на вилах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Loki 20.02.2014 23:07
"Есть бобов - будет и газ" л.и.брежнев "целина"! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 незнайка 20.02.2014 18:40
Как теперь будет с финансированием газеты Нова доба и 900 тыс тонн непроданного свекловичного сахара? При геройствовании Героя население вымирало Один из двух на Черкащине
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Я 20.02.2014 18:18
Украіни, депутат... Ї де? Азірова учень шолі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 моніка 20.02.2014 18:05
Прозрів, .........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Actek 20.02.2014 18:02
вот такие "патриоты" вышли и надо теперь сделать что бы они никуда не зашли в ближайшие лет так 20
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 стабилизец 20.02.2014 17:54
Пора перевертышам создавать "Партию позафракцийных Регионов", "Партию беспартийных Регионов", "Партию партийных Нерегионов" и прочая, прочая.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100