реклама

реклама

Сьогодні в селі Бакаєве Чорнобаївського району, освячуючи купол і дзвони Свято-Володимирській церкві, митрополит Черкаський і Канівський Софроній звернувся до людей з приводу ситуації в країні.



– Зараз дуже складне життя. Тому призиваю Вас – моліться Богу. Просіть Бога, щоби одним він остудив гарячі голови, а других направив на вірний шлях. Думаю, що ця маленька церковка, яку ви зараз окропили святою водою, допоможе багатьом людям подивиться на себе і задати собі запитання: для чого я існую?

За словами владики, треба завжди пам’ятати всім без винятку: якщо Україна стала вільна без крові, то це треба цінувати. 

– Треба звертатися до Бога, щоби давав нам розум і мир. Якщо хтось один «регіонал», а хтось другий – «свободний», то і перший, і другий повинні робити так, щоби державі було добре. А в нас так: одні керували, другі – ненавиділи, другі прийшли керувати – перші ненавидять. Так державу не творять. Тим більше, таку державу, як Україна.

Владика сказав, що страждає, не маючи можливість нічим нікому допомогти.

– У світі немає людей, кращих за українців, це я вам серйозно кажу. Але і таких самовольних, як українці, теж немає. Що буде далі, як розгориться те, що зараз палає в Києві? Нехай згорять всі покришки в Україні, але щоби осталися живі люди. Хай Бог береже Вас!» – благословив він присутніх, від’їжджаючи у Черкаси на молитву в Свято-Михайлісвському соборі за мир в Україні та за упокій тих, хто загинув.

Олена Буєвич

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Сергей 20.02.2014 21:02
А з кожухом лобызаишься ? Фарисействуешь?поп. По пузу не скажешь что людям помочь не можешь..... на свиданку спешишь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Loki 20.02.2014 20:49
На чём он там ездит? Пусть разует и для почина поджигает! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Черкаський люд 20.02.2014 20:47
"Владика сказав, що страждає, не маючи можливість нічим нікому допомогти". Можете, владико! тулуб - прихожанин Вашої церкви!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Оксана 20.02.2014 20:13
А в нас так: одні керували, другі – ненавиділи, другі прийшли керувати – перші ненавидять. Чи не єдина мудра думка, яку я чула останнім часом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100