реклама

реклама

Журналіст Павло Шеремет у своїй сторінці в мережі Твіттер опублікував фотографію народного депутата від Черкас Михайла Поплавського.

popl

І фактично цим засвідчено, що у екстреному засіданні Верховної Ради, на якому мають прийматися рішення щодо врегулювання ситуації в країні, беруть участь усі сім нардепів, які обрані в округах Черкаської області.

«У кімнаті відпочинку у Верховній Раді за засіданням спостерігає депутат-співак-ректор Михайло Поплавський», - написав Павло Шеремет.

Як уже раніше повідомляв «Прочерк», підтверджена присутність у парламенті регіоналів Геннадія Бобова, Володимира Зубика, Антона Яценка, Валентина Ничипоренка, опозиціонера Леоніда Даценка. Також має брати участь і позафракційний депутат від Смілянського округу Віктор Тимошенко, який до того наголошував на необхідності термінового парламентського засідання.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Loki 20.02.2014 20:47
Не співочий вид у юного регіонала). Явно слова новой песни разучивает "Ох, 2х соточки мои!" "Избиратели" - с премьерой песни точно к вам закатит. Готовьте по 200 гр за вход. Явка ВСЕХ ОБЯЗАТЕЛЬНА! По старым спискам проверит! )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Козак 20.02.2014 19:24
................і ті хто йому продався,теж відповідають за пролиту кров..смертей все більшає,снайпер и працюють,вітаю пр-кій лєкторат,пекло плачє по вам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100