реклама

реклама

Відомий український співак родом із Черкащини Олег Винник дав у Золотоноші безкоштовний концерт на підтримку Аграрної партії України та її кандидатів у народні депутати.

Винник_

– Виступати у себе вдома – це дуже хвилюючий момент, – сказав співак на прес-конференції перед початком концерту. – Неможливо пояснити, що це за емоції.

Олег Винник зазначив, що вже об’їхав із концертами на підтримку Аграрної партії третину українських регіонів. У багатьох містах люди висловлювали здивування тим, що відомий співак «пішов у політику». Насправді ж, як зазначив Олег Анатолійович, він не бере участі в політичній боротьбі й не ввійшов у партійний список. «Я розумію, що моє місце не там», – зазначив Винник. А тури на підтримку Аграрної партії – це передусім спосіб виразити свою громадянську позицію і висловити особисту підтримку своєму доброму знайомому Михайлу Поплавському.

Відповідаючи на запитання, які риси в політиках він цінує найбільше, Олег Винник відповів, що не лише у політичних діячах, а й у кожній людині цінує насамперед прагнення залишити щось після себе для інших людей, зробити свій внесок у розвиток України.

– Різні люди намагаються зробити цей внесок по-своєму. Багато моїх колег, артистів, пішли в політику. Включно з президентом України. Чимало зараз беруть участь у парламентських виборах. Я би звернувся до них із порадою не легковажити з цим, поставитися до цієї справи дуже-дуже відповідально. Ми переживаємо складний час. Тож кожен повинен замислитися й відповісти принаймні собі на запитання: «Кого, що я підтримую?», «Як ця політична сила може розв’язати величезні проблеми, що стоять перед суспільством?», «Чи здатна вона взагалі ці проблеми розв’язати?», «Чим можу я в цьому допомогти?» – сказав Олег Винник.

Винник2

Він побажав своїм колегам-артистам, які беруть участь у політичній боротьбі, «ніде не спіткнутися», а щодо себе заявив, що чітко усвідомлює свою відповідальність.

– Я переконаний, що кожен із нас повинен дбати про нашу землю, село, селян – про весь комплекс аграрних проблем. Людям потрібна робота, можливість заробити на життя, вирватися із тих злиднів, у яких вони зараз перебувають. Я сам із черкаського села, я розумію, що таке життя в селі. По-суті, сьогодні це подвиг. Кожному нашому селянинові нині треба ставити пам’ятник. Якби в селах були робочі місця, ніхто б не думав про закордонні заробітки. Не було б складних проблем сьогоднішньої України. І ризикну сказати, що не було б і війни, бо наша держава була б сильною і могутньою. На сильних ніхто не може напасти. Тож ми повинні навчитися не лише захищати нашу землю, але й бути господарями на ній, – сказав співак.

На переконання Олега Винника, українська земля здатна забезпечити заможне життя всім, хто на ній працює. Це підтверджує досвід успішних аграріїв, які обробляють землю Черкащини, в тому числі й вихідців із країн Західної Європи.

– Вони не дарма залишили свої країни й приїхали господарювати сюди, – зазначив Олег Винник.

Він також наголосив на високій якості української аграрної продукції, яка легко конкурує із аналогічними товарами з Європи.

– Я провів значну частину свого життя у Європі й можу порівняти смак українських і європейських продуктів. Українські набагато смачніші, – наголосив Олег Винник.

Він також подякував кандидату в народні депутати від Аграрної партії Михайлові Поплавському за організацію всеукраїнського туру, а партійцям із Золотоніщини – за організацію концерту в Золотоноші.

У свою чергу Поплавський пожартував, що Олег Винник може стати наступним президентом України.

Люди

Вітаючи під час спільного з Олегом Винником концерту голову обласної організації АПУ Віктора Полозова, Михайло Поплавський наголосив, що лише стараннями Віктора Олександровича вдалося організувати такий успішний культурний патріотичний проєкт. За його словами, саме завдяки таким людям, як Віктор Полозов, українське село може стати подібним до європейського. У свою чергу Віктор Олександрович додав, що українське село при правильному до нього ставленні може стати кращим за європейське. Ця теза Михайлові Поплавському сподобалася, і він взяв її на озброєння при подальшому веденні концертної програми.

Полозов3

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 помело 11.07.2019 18:59
Полозов -громалянин Росії, Поплавок-регіонал. Колхоз розводять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Сіромаха 11.07.2019 18:13
Девіз виборів: ДАЙ "СЛУГАМ" НА ЧАЙ - І ПРОЇЖДЖАЙ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Вынь да полоЗь 11.07.2019 13:27
Цитую Юлія:
Спасибі за концерт! Приїжайте ще раз))

Спасибо за комментарий. Зайдите в бухгалтерию.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Юлія 11.07.2019 12:34
Спасибі за концерт! Приїжайте ще раз))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 стабилизец 11.07.2019 12:18
да не существует уж давно никакой политики. товарно денежные отношения. докатились уж до эры сладкоголосых.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100