Заступник голови Черкаської обласної організації КВУ Юрій Сас вважає, що «Беркут», який напав на людей на черкаській дамбі, переслідував насильницьку мету. Про це він написав у соцмережі Фейсбук.


– Ніхто дороги не блокував. Вантажні та легкові авто безперешкодно пропускали. Так само рейсові автобуси з прозорими вікнами. Перевірялись виключно пасажирські мікроавтобуси та автобуси. З метою нейтралізації тітушок і карателів, – пояснив дії активістів Юрій Сас. – «Беркут» напав без попередження, це не був самозахист, або деблокування. Їхньою метою було насильство щодо людей, які були на мосту та на дамбі. Застосування АК – це взагалі за межею.

Нагадаємо, що внаслідок жорстокої атаки «Беркуту» на блок-пост активістів перед черкаською дамбою, більше десяти осіб отримали поранення. Серед постраждалих черкаський фотокореспондент Ігор Єфімов, у якого серйозна травма голови.

реклама

Коментарі  

 
+2 #9 Л. В. 21.02.2014 17:07
Реакция говорит о том, что большинству наплевать на чужих стариков, детей. Демократия может біть построена созданием соответствующих условий.Поменять один клан на другой - достойная цель. Что, планируется отнять наворованное и - в пенсионній фонд, например?Вообще, что планируеться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #8 Л. В. 21.02.2014 14:09
Идите и организовывайте междоусобчики за власть под свои дома, в которых живут ваши семьи. Тут больницы и работают люди, которые не имеют права бросать больних; тут живут простые люди, которым нужно каждый день на работу, чтобы прокормить семью; тут единственный мост. Найдите другое место для реализации амбиций.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #7 Олексій 21.02.2014 13:58
досить робити з міліції звірів, зараз не той час щоб міліціонери просто так на дамбі почали відстрілювати без будь-якої на те причини людей! Чому ж Каплій не тепер не питає у активістів "хто їм дав право перекривати дорогу?" міліція розблокувала дорогу на вимогу громадян а мітингарі її перекрили! Міліція має право на застосування зброї, і є частина мітингувальникі в які зараз провокують це робити... зараз давно повинен бути введений надзвичайний стан, так як країна стала не контрольованою, це не нормально коли лідери радикального руху тримаючи в руках АК-74 призивають всіх до озброєння, а міліція в це час має охороняти адмін будівлі від захопдень, контролювати потоки активістів, а не забезпечує належним чином порядок і реагує на злочини що в наразі процвітають і у звязку з "революцією" ніхто не перешкоджає мародерству, вбивствам і грабежам...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #6 Ковпак 21.02.2014 13:32
шкодуєте, що по вам не вцілили? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Хома 21.02.2014 11:22
Беркут - это не милиция, это эскадроны смерти Януковича.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #4 Ковпак 21.02.2014 10:55
а використання вогнепальної зброї та коктейлів молотова майданутими - це в межах розуміння цього екстреміста? євробіси - повертайтесь назад у своє пекло!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 федор принципиальный 21.02.2014 10:51
Вчерашнего ментяру,который клялся в любви к черкащанам на Театральной площади вырвать язык и подвесить вниз головой,смерть хамелеонам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Сергій 21.02.2014 10:17
Гільзи від патронів калібру 5.45мм. Вочевидь, стріляли з штатних АКС-74У.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Хохол+ 21.02.2014 10:11
Стріляло падло прицільно.Короткими чергами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100