реклама

реклама

Цієї ночі позафракційний депутат Черкаської обласної ради Максим Колісник відвідав у третій міській лікарні побитого на дамбі фотокореспондента «Вечірніх Черкас» Ігоря Єфімова. На своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Максим Вікторович повідомив про стан, у якому перебуває хлопець.

За його словами, лікарі встановили струс мозку та закриту черепно-мозкову травму, наклали шви, на обличі справа – синець і розпухлість від дубця, синці також на руці, ногах та в області сідниць.

«Також в лікарні знаходився водій маршрутки «Золотоноша-Черкаси», який також потрапив від роздачу на дамбі», – пише депутат. – «Коли його били кийком по голові, мусорок сказав: «Это тебе за наших пацанов!».

Нагадаємо, що Ігор був на дамбі на редакційному завданні в жилеті з написом «Преса», і коли його били міліціонери, кричав, що є журналістом. Однак після цих слів його били ще дужче.


реклама

Коментарі  

 
0 #2 voleyland 21.02.2014 11:15
Оппозиционные политики в Черкассах пока проявляют себя откровенно слабо. Вчера они вроде договорились с милицейским начальником и тот пообещал публично на площади, что милиция стоит на стороне простых людей. Дальше согласовали ехать блокировать въезды в город от погромщиков. При этом люди ехали с голыми руками раз и второе - раз милиция с народом, то почему не договорились о том, чтобы на каждом блок-посту находился представитель милиции. Кстати ещё неизвестно как бы получилось, если бы вместо "Беркута" на дамбу приехали бы реальные погромщики. Там ведь откровенный криминал, могли вообще поубивать наших.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 баба параска 21.02.2014 09:48
Оце тобі й "міліція з народом"... :-|Журналісту швидшого одужання, а міліції вже не на словах треба перейти на бік народу. Тим більше ваше керівницво вже вас кинуло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100