реклама

реклама

Прес-служба народного депутата Віктора Тимошенка оприлюднила заяву народного депутата щодо збройного нападу «Беркуту» на беззбройних черкащан на в'їзді на дамбу через Кременчуцьке водосховище.

«Учора ввечері, в той час коли Верховна Рада намагалася припинити збройне протистояння в країні, в Черкасах відбулися шокуючі події. Кілька автобусів з озброєним вогнепальною зброєю «Беркутом» на в'їзді на дамбу через Кременчуцьке водосховище, що на трасі «Черкаси-Золотоноша-Київ», напали на блок-пост, який встановили беззбройні жителі черкащини. «Беркут» обстріляв людей, а потім стріляв у спини тим, що втікали, є постраждалі.

Попереджаю усіх правоохоронців і представників владних структур: негайно зупиніться, жоден із вас не уникне покарання за злочинні дії! Працівники «Беркута», що стріляли в беззбройних людей, обов’язково постануть перед судом!

Не маю жодного сумніву, що це злодіяння відбулося за прямою вказівкою голови ОДА Тулуба.

Тулуб, у якого сьогодні руки в крові і який обов’язково відповість і за розстріл на дамбі, і за провокацію із захопленням ОДА, і за незаконні рішення судів щодо затриманих активістів, і за створений ним загін бандитів-тітушок - «тулубюгенд», буде намагатися сховатися у своїх закордонних помістях, за інформацією ЗМІ він уже покинув Черкащину.

Вам, правоохоронцям і представникам влади, тікати нікуди. Вам жити на Черкащині і дивитися в очі черкащанам. А тому, правоохоронці – не повинні виконувати злочинних наказів, суди – не повинні приймати неправосудних рішень, прокуратура повинна негайно відкрити кримінальну справу проти працівників «Беркуту», винних у розстрілі беззбройних людей на черкаській дамбі, і всі вони повинні постати перед судом».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #11 Albea 21.02.2014 23:48
В других областях Губернаторы хоть к людям выходили, а наш "*ерой" только пятками засверкал при первом запахе жаренного. И..да и в..р.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 Сергей 21.02.2014 15:54
Тулуб, сделай один геройский поступок -за.....сь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 Василь 21.02.2014 15:37
Цитую Ковпак:
відповідати за все будуть євроекстремісти та їх поплічники з верховної зради


Цим екстремістам, м. Черкаси, як кістка посеред горла, ОДА штурмували - получили люлів та накивали п*ятами, потім вирішили прислати Автомайдан "мирних мітингувальникі в" - аналогічний кінець, після цього злякалися закрили рота та до Черкасс не лізли, вирішили домовитися мирним шляхом. Тепер знову намагаються посварити Черкащан між собою.
Доречі, хочу звернути увагу читачів на те що за відсутності протестів та організаторів мітингів Черкаська міліція займається своїми буденними справами, а Беркуту й зовсім не видно ( про те що його не видно, свідчать ващі коментарі типу "а чи є Беркут у місті, чи він стріляє на майдані?")
Було б чудово, щоб учасники мітингів коли б бачили, активні дії екстремістів - хапали їх та прив*язували до стовпів Народного осуду, як на Запоріжській Січі...

P/S ТАКА МОЯ ДУМКА, інщі думки теж поважаю :))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Любмила Степанівна 21.02.2014 15:28
Василю, ви балбес...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #7 Василь 21.02.2014 15:15
На даний час нащі депутати, можуть лише балакати ( балакати - не мішки перекидати). У цивілізованому суспільстві КПП це не підпалені шини та збіговисько людей з битками та кийками. Також я вважаю, що міськ рада сперечається не за ті питання які необхідно вирішувати (зміна кількості нар депів в лавах Партії Регіонів, не змінить їх думку з приводу того що відбуваєть). Нар депи на своїх сесіях, як той канал новин, лише констатують той чи інший факт - ганьба їм. Владна система в Україні - це збіговисько балаболів, які вміють лише когось підбурювати.
Вважаю тих людей які закликають народ до збройного протистояння аморальними покидьками
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #6 Василь 21.02.2014 15:14
На мою думку,такі висловлювання, як сказав Віктор Тимошенко - Це слова людини яка сама боїться відповідальност і перед народом, так як, народний депутат, якому довірили люди свої голоси та на якого працює ціла низка правозахисників , мав би знати, що єдине, не криваве вирішення протистояння - це референдум. Також народний депутат, якщо б бажав перекрити дамбу, міг би туди (для створення КПП), за рішенням міськвиконкому, при узгоджених діях з правоохоронцями та прокуратурою направити міліцію, так як воно було до РЕВОЛЮЦІЇ, а не відсижуватися за спинами критиків та наляканих жителів міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #5 стабилизец 21.02.2014 14:08
чукча не только депутат, чукча еще и писатель.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Яся 21.02.2014 13:28
Правильно! и еще одно - спасибо всем черкасским мажоритарщикам за голосование за постовление вчера в Раде! молодцы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 yazon din alt 21.02.2014 13:13
ПО ДЕЛУ. Респект.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 voleyland 21.02.2014 12:59
Сегодня всё утро ждал официального заявления черкасской милиции о том, что вчера на дамбе был "Беркут" не из Черкасс. Раз такого заявления нет, то можно сделать вывод, что это были таки наши. Если так, то я не знаю на что они рассчитывали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100