У Черкасах масове зняття готівкових коштів 20 лютого викликало збої в роботі банкоматів через велике навантаження на мережу. Сервер не працював менше години. Після екстреного підкріплення роботи сервера в Дніпропетровську, робота банкоматів повністю відновлена, йдеться в офіційному повідомленні черкаського філіалу «ПриватБанку».

– Із сьогоднішнього дня – 21 лютого – банкомати регулярно інкасуються за посиленим графіком, – каже директор Черкаської філії «ПриватБанку» Віктор Шуршин. – О 10-й ранку 5 інкасаційних машин виїхали для поповнення банкоматів міста та 14 машин – для поповнення банкоматів області. Інкасація банкоматів сьогодні буде проводиться 3 рази по 20 млн грн, тобто сьогодні вдень банкомати Черкаської області будуть поповнені на 60 млн грн. Інкасація проводиться навіть у найвіддаленіших районах області. Люди безперешкодно зможуть зняти готівкові кошти за необхідності.

Всі платежі корпоративних клієнтів і фізичних осіб у «ПриватБанку» проводяться в режимі онлайн, відділення працюють у звичайному режимі, банкоматна мережа «ПриватБанку» поповнюється готівкою в повному обсязі і обслуговує клієнтів без будь-яких обмежень.

Банкіри рекомендують жителям тих регіонів, де відбуваються протистояння, берегти себе і своїх близьких і більш активно користуватися інтернет-банком «Приват24», який дає можливість отримати всі послуги банку, не виходячи з дому та офісу. Також до «Приват24» можна підключитися біля всіх відділень «ПриватБанку» через вільний доступ за допомогою Wi-Fi.


реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Loki 21.02.2014 15:04
Это шо, приглашение "бойцов невидимого фронта" к грабежу банкоматов? А потом снова люди без кроссовок под раздачу "пинков" попадут? Толково!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100