реклама

реклама

На сьогоднішньому засіданні сесії Черкаської міської ради три депутатські фракції засудили дії в Києві, які призвели до кровопролиття. Про це інформує кореспондент «Прочерку».


Першим виступив голова депутатської групи «Черкащани» Артур Савін.

– У результаті ескалації конфлікту сталося кровопролиття, вбито десятки людей, поранено більше тисячі осіб. Потрібно негайно припинити насильство і використати всі наявні ресурси для мирного вирішення конфлікту, – зазначив Савін.

Також він «засудив» дії «Беркуту» під час розгону Майдану в Києві та в Черкасах. Крім того, «Черкащани» підтримали постанову Верховної Ради, яка ставить на меті зупинення вогню та повернення всіх силовиків в казарми.

Висловив співчуття щодо загиблих у Києві від імені депутатської групи «Партія вільних демократів» і її голова Олег Ліходькін.

– На знак пам’яті тих людей, які загинули, які віддали своє життя за незалежність нашої країни, я вважаю, що ми маємо сьогодні пробачити одне одному всі непорозуміння. Ми маємо об’єднатися з метою відновлення соборності нашої України. Ми пробачаємо вам і просимо пробачити нам, якщо між нами були певні негаразди. Тільки в такому випадку в нас щось вийде, – сказав Ліходькін.

Також він закликав членів Партії регіонів виходили з лав цієї політичної сили і «не заплямовувати страшною ганьбою себе і своїх нащадків».

– Хто сьогодні не вийде з фракції та Партії регіонів, я цій людині не подам більше руки, – підкреслив Олег Олексійович.

Своє звернення підготувала і фракція «Батьківщина». Його зачитала депутатка Наталія Коваленко. У своєму зверненні вони вимагають повернути всі спецпідрозділи в частини, що розміщені на території міста Черкаси, в місця постійноъ дислокації та заборонити їм подальшу участь у протистоянні в Києві.


реклама

Коментарі  

 
0 #4 гробарь 21.02.2014 22:04
Все смерти, крах страны - для того чтобы вернуть деньги и власть .... що працюе...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Шо 21.02.2014 20:10
Как удобно быть сейчас таким смелым. Осуждать насилие. Громко истерить над синяками журналистов. Биться в конвульсиях за свободу и тд. Толкаться с помощью семье погибших, приговаривая громким шопотом - что не надо делать пиар. Только где вы все были до 19 февраля? Тьфу на вас. Только полная люстрация. Иначе опять двадцать пять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 народ 21.02.2014 19:22
бегут ,действительно, проститутки, которые перебежали из тех же ударов,швабод, батькивщиней.Т.е. он проституткам подаст руку, а человеку, который остается верен своим взглядам нет,тады усе ясно, что оно. Во все времена люди враждующих сторон уважали врага, который не был предателем, а тут и говорить нечего
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Студент 21.02.2014 18:45
– Хто сьогодні не вийде з фракції та Партії регіонів, я цій людині не подам більше руки, – підкреслив Олег Олексійович.

Значится, тем кто сегодня в спешном порядке вискакивает из ПР он подаст руку?
Да их судить надо наравне.

Проститутки ви, проститутки депутатские.
За 3 месяца противостояния вы не сделали НИ-ЧЕ-ГО. А теперь, когда народ своей кровью добился хоть каких-то изменений, вы готовы прощать?
С.ки вы безпринципные.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100