Депутат Черкаської міськради Анатолій Коверський заявив про свій вихід із Партії регіонів та з її фракції у міській раді.

Про це «Прочерку» повідомив сам Анатолій Миколайович.

– Я завжди працював для народу й для громади Черкас. А у фракцію Партії регіонів вступив у вересні минулого року тільки для того, щоб мати реальну можливість допомагати виборцям, – зазначив Анатолій Коверський. – Якби я був у опозиції, я не міг би цього робити.

Відповідаючи на запитання про те, яку саме допомогу виборцям удалося надати, Анатолій Миколайович розповів, що вдалося відремонтувати 19-ту школу міста та домогтися підписання актів про передачу колишніх гуртожитків «Заводу телеграфної апаратури» на баланс Соснівського СУБ.

– До речі, вирішити питання з гуртожитками виявилося не так просто, – наголосив пан Коверський. – Ні Одарич, ні його наступники не хотіли приймати на баланс ці гуртожитки. А мені вдалося домогтися сприятливих рішень судів.

Анатолій Миколайович повідомив, що заяву про вихід із фракції написав ще у п’ятницю, але її не озвучили через те, що депутати й гості сесії дуже гамірно обговорювали відставку керівництва міста, і їм було просто не до заслуховування заяв.

– Перебуваючи п’ять місяців у лавах Партії регіонів, я ніяких злочинів проти народу і громади Черкас не вчиняв, ніяких злочинних наказів не виконував, - додав Коверський.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #10 Черкасець 22.02.2014 23:56
Тебедо сих пор кажется, что он ушлый опер, который любого может развести? К твоему сожалению, ты и в лучшие свои времена таковым не был, а сейчас просто барыга б/у. Как говорил Л. Подеревянский: "Ця .уйня тобі не поможе". Может тебе с ума на всякий случай сойти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Правда 22.02.2014 22:49
Згідний з "Вікторія": коли це анатолій Миколаевич працював для народу? Змінював не раз партіїї. Люди кажуть, що магазин "Квітень" по вулиці Благовісна його та оформлений на дружину..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 С Миколаєнко 22.02.2014 20:48
привіт з Китаю
ну що перемогли антинародний режим УРА! портфелі поділили?одну злочинну владу поміняли на іншу? це я вже десь бачив-екскурсії по палацах, золоті монети з профілем чи то в Румунії чи то в Лівії або може бути в Іраку?на закуску-пан Тягнибок вніс пропозицію до Ради: ЗАКОНОДАВЧО ЗАБОРОНИТИ РОСІЙСЬКУ МОВУ, ВВЕСТИ КРИМІНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТ Ь ЗА СПІЛКУВАННЯ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ так що сидіти буде половина ЧЕРКАС ( Хома,Loki та iншi)
зі святом ГРОМАДЯНИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Виктор 22.02.2014 20:33
Так, підтвержую - це один із тих хто працював на народ, тільки чомусь результати народ не помітив
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 коверскому 22.02.2014 19:58
поздно толя, поздно запроданцы прокинулись. какими бы красками вы сейчас себя не раскрашивались, но вы все куплены и проданы с потрохами, поэтому во власти вам делать нечего.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Лера 22.02.2014 19:50
Цитую Правдоруб:
Розкажи про це Кличку в обличчя як ти його на ригів міняв


Він у Яценюка у Фронті змін був!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #4 Вікторія 22.02.2014 19:38
Цікаво коли це анатолій Миколаевич працював для народу? В Черкаському РВ звідки його фактично вигнали, чи в податковій, коли він обіймав посаду начальника відділу з розшуку неплатників податків, з якої його с тріском випер начальник ВВБ Петро Василенко7 Чи може є потреба оприлюднити документи ВВБ податкової?
Ні, мабуть працював чесно в земельних ресурсах, що навіть корупціонери від влади обурювалися його працездатності.
Мабудь із вдячності до А.М.Коверського вдячний народ спочатку спалив йому магазинчик на ХХХ років перемоги, потім угнав й ного автомобіль, тепер спалив хату. Мабудь зза любові до народу його кинула ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Правдоруб 22.02.2014 18:58
Розкажи про це Кличку в обличчя як ти його на ригів міняв
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Просто так 22.02.2014 18:05
Пізно,рідненьки й. Н...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Лера 22.02.2014 18:02
Пізно. Твій шанс був у пятницю. Пропоную, усі хто вийде з ПР після пятниці вважати щурами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100