реклама

реклама Делікат

реклама

Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода підготувала проект рішення для сьогоднішньої позачергової сесії Черкаської облради. Текст документу Любов Володимирівна надала редакції «Прочерку».

Згідно з документом, обласна рада має звернутися до в.о. Президента України Олександра Турчинова з пропозицією звільнити голову Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба, голову обласної ради Валерія Черняка, його першого заступника Володимира Вовченка та заступника Василя Касяна.

Підставою для цього є «тотальна корумпованість владних структур, що призвела до загострення суспільно-політичної ситуації та кровопролиття в Україні в цілому та на Черкащині зокрема». Необхідність цього рішення Любов Майборода пояснює метою «встановлення прозорої та чесної влади, спрямування бюджетних коштів на першочергові потреби територіальної громади, відповідно до п. 1, 29 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 черкащанка 25.02.2014 10:19
пані Любо! Навіщо просити Турчинова звільнити тих, хто вже й сам пішов? Ще вчора Черняк написав заяву про складання повноважень та попрощався з колективом, Тулуб теж каже у своєу зверненні про те, що залишив посаду. Кому як не вам про це знати!
Піар, він такий піар....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Нестор Іванович 25.02.2014 10:05
Люстрації підлягають всі халуї злочинної хунти вбивць!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Makar 25.02.2014 10:04
Люба,Черняка та Касьяна звільняють та наймають на роботу депутати обласної ради.І Вам,за 300 років депутатства невідомо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 стiйкий нацiоналicт 25.02.2014 09:49
хлопці що це робиться весь правий сектор фінансує Коломойський головний рабин єврейського конгресу
ВО Свобота зрадила щирих українців
всі агенти МОССАД і прочерк фінансований Коломойським
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100