реклама

реклама Делікат

реклама

У селі Свидівок неподалік Черкас вулицю Леніна перейменували на вулицю Героїв Небесної Сотні.

Таке рішення за ініціативи жителів села одноголосно ухвалили депутати сільської ради, повідомила Радіо Свобода голова Свидівоцької сільської ради Світлана Вовк.
 
24 лютого вона внесе це рішення до реєстру.
 
На Черкащині це перше офіційне перейменування вулиці на Героїв Небесної Сотні.

Вулиця Леніна – одна з центральних вулиць села Свидівок. За словами Вовк, депутати двох попередніх скликань сільської ради вже неодноразово намагалися її перейменувати. Однак досі завжди проти були самі жителі Свидівки.

Водночас у місцевому парку на алеї Героїв Слави молодь збирається розмістити світлини всіх Героїв Небесної Сотні.

При цьому місцеві активісти обурені, вважаючи, що сільський голова села Світлана Вовк, яка була членом Партії регіонів, не має морального права ставити підпис під подібним рішенням. Мовляв, справа з перейменуванням вулиці була заслугою громади, а не сільської голови, яка таким чином хоче уникнути відповідальності за яре служіння режиму.

Небесною сотнею називають людей, які загинули під час сутичок в Україні між людьми, невдоволеними українською владою, та силовиками.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #6 Дядя 25.02.2014 11:53
Как же быстро эта ..... переметнулась!Б ыла членом ПР.Землю дерибанила, в сильраде устроила коррупцию. ........................ Образование шикарное-16 школа))) А сейчас стала "революционеркой ".Позор Света!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 galina 25.02.2014 11:49
Ця вертихвістка спробує примазатися і до цієї влади. Земля ще залишилася, торгувати є чим.Надія на прокурора від "Свободи"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Нестор Іванович 25.02.2014 10:00
Головиха ПеРд....? То депутатам нічого не заважає відправити її вслід за кривавим вбивцею у відставку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 василь 25.02.2014 09:38
Всіх голів сільських і інших рад заганяли як скотину в ряди партії ригів. І це факт. А Голову села Вовк С.М. ВИБРАЛИ ЛЮДИ !!!! Зважайте на це. І зараз під шумок революції її спробують зняти такі як Чепелуха Віктор (бізнесмен .........) і Чернявський Петро. Бо аж раптом стали революціонерами ... Такі самі як і "попЄредніки" ........ Слава Україні !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Loki 25.02.2014 08:56
"Однак досі завжди проти були самі жителі Свидівки" А поутру они все проснулись другими?? Какими же тогда они проснутся "The Day After Tomorrow"и дальше в течении лет так 5-10, когда (если и правда начнутся реформы социалистическо й экономики) по обьективным законам ситуация с каждым днём буде становиться всё хуже и хуже?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 galina 25.02.2014 08:22
Голова села, Вовк С.М., член партії регіонів, ярий служитель поваленого диктатора, , не має морального права навіть на підпис під цим рішенням. Ганьба! Ганьба й тому, що надіслала вона це повідомлення з метою пропіарити ся і захиститись від правосуддя .Не вийде!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100