реклама

реклама Делікат

реклама

При тій ситуації, яка склалася в країні, коли переміг народ, кандидатуру на посаду секретаря міськради також повинен подавати народ. Про це в коментарі «Прочерку» заявив позафракційний депутат міськради Борис Лебедцов.

– А коли відбуваються кулуарні перемовини і поділ посад, то вважаю, що немає сенсу ходити на сесію, – сказав депутат. – І я на сьогоднішню сесію не йтиму. Багато депутатів налаштовані аналогічно. Тому що кандидатуру Добровольського на посаду секретаря міськради за домовленістю деяких політичних сил обирали кулуарно. І ці деякі політсили просто користуються ситуацією в державі.

Борис Лебедцов переконаний, що кандидатуру на посаду секретаря міськради замість звільненого Віктора Білоусова повинен обирати і пропонувати народ.

– Можливо це має бути у форматі громадських слухань, або в форматі народної ради. Однак це не повинна бути така народна рада, яка існує на сьогодні і де усім верховодить певна політична сила, – висловився депутат.

Нагадаємо, що днями народна рада Черкас погодила на посаду секретаря міськради кандидатуру «батьківщинівця» Миколи Добровольського. Проти цього рішення вже різко висловився депутат міськради Микола Булатецький, який заявив, що «Добровольський входить в угрупування, яке працювало на користь Тулуба і злочинної влади, в групу Анатолія Бондаренка (голова обласної «Батьківщини». – ред.)»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 Нестор Іванович 27.02.2014 14:19
... «Добровольський входить в угрупування, яке працювало на користь Тулуба і злочинної влади, в групу Анатолія Бондаренка...

А таки правда !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Олександрович 27.02.2014 13:24
Знову величезна лапша на вуха громаді. Цей «уже позафракційний» депутат буквально не так давно із «Фронту змін» перейшов у Партію регіонів. Чесно кажучи, уже одного цього факту достатньо, щоб мати уявлення про особистість цього деятеля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Н2о 27.02.2014 11:57
а вибори навіщо тоді?? чи народ це тільки ті,що були на майдані?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Васо 27.02.2014 11:49
"Фронт змін" рулит! )))))))))))))
Хочется напомнить, что весь этот "фронт" совсем недавно в полном составе перешел в ПР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 123а 27.02.2014 11:48
Чья б корова мычала, а он бы - помолчал. Кто он вообще такой? Отсиживается в депутатах и от случая к случаю бегает то к одной депутатской группе, то к другой. Ничего из себя, как депутат, не представляет. А вот его интересы в земле - надо бы проверить, уж что-то он слишком часто задерживается в кабинете одной начальницы отдела в земле ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Скептик 27.02.2014 11:43
Так прийди и скажи это все на сессии, трус! На фига тебя выбирали, если ты в такой важный момент на сессию не ходишь?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 О.ЧУПРИНА 27.02.2014 11:38
Підтримую!Але на сесію іти потрібно.Запропонуйте свою кандидатару,вис тупіть з програмою дій та перемагайте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100