реклама Делікат

Один із координаторів черкаського Автомайдану Руслан Зоря просить не плутати дії його організації з ініціативами інших жителів міста. Про це він написав у «Фейсбуці».


«У ЗМІ поширилась інформація про те, що «представники Автомайдану» відвідали приватну власність Володимира Олійника, що розташована в Кединій Горі. Ми офіційно спростовуємо ці дані. Автомайдан не був ініціатором і не перебував у маєтку регіонала. Крім того, не було автомайданівців із Черкас і в мисливському будиночку Добкіна в селі Лозівок. За нашими припущеннями, такі дії вчинила невідома нам ініціативна група», – зазначив Зоря.

Також він додав, що лише заяви, які можна знайти на інтернет-сторінках координаторів «Автомайдану-Черкаси» (Руслана Зорі, Віталія Віта та Віталія Красюка) є офіціними.

«Решта закликів, повідомлень, які деякі громадяни пов'язують із Автомайданом, не мають нічого спільного з програмою вищевказаної громадської організації», – написав Русла Зоря.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Братушка 27.02.2014 15:07
Братушки! Це вже "махновщина"... Дайош в Черкасах "махновщину"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Ян 27.02.2014 14:10
Ініціатором та організатором є активісти ВелоМайдану.
Ніякого відношення до цієї поїзди Автомайдан не має. До нас приєдналися - Народна Самооборона, Правий Сектор, Свобода та Батьківщина. Далі буде...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Нестор Іванович 27.02.2014 13:56
Серед тих, хто їздив був Бондаренко, очевидно, що ініціатива його, а навіщо прикрилися черкаським автомайданом кожний висновок зробить сам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 27.02.2014 13:24
Так в чьей же собственности этот будынок? И чья собачка случайно не ее на нараду к Джокондочке ЗАПРОШУВАЛИ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100