Підготовка до наймасштабнішого конкурсу краси, кмітливості й таланту «СтудМіс Черкащини-2014» стартувала.



Мета конкурсу – показати можливості сучасної дівчини, в якій органічно поєднуються приваблива зовнішність і жіночність, інтелект і цілеспрямованість, зазначають організатори.

Регіональний етап Всеукраїнського конкурсу «СтудМіс України» серед студенток вищих навчальних закладів Черкащини цього року проводиться вчетверте й обіцяє бути ще більш напруженим та цікавим. Критерії відбору стали жорсткішими: дівчат очікують непрості випробування, участь у майстер-класах та тематичних фотосесіях. Але й конкурсанткам є за що поборотися – переможниця матиме можливість представляти Україну на престижному міжнародному конкурсі краси серед студенток.

– Для цьогорічних учасниць ми підготували чимало сюрпризів, – розповіла координатор проекту Марина Богомазова. – Підготовчий етап передбачає проведення трьох відкритих кастингів у провідних ВНЗ міста та утвердження остаточного складу конкурсанток. Далі – репетиції, підготовка портфоліо, майстер-класи. Фінальний етап конкурсу планується провести наприкінці травня.

Перший відкритий кастинг конкурсу «СтудМіс Черкащини-2014» зібрав понад 15 учасниць.

Відбір відбувався за відпрацьованою схемою в актовій залі Черкаського національного університету імені Б.Хмельницького: красуні дефілювали перед журі, брали участь у фотосесії та танцювальній постановці, демонструючи свої таланти, артистизм та пластику.

Наступний кастинг відбудеться 4 березня о 16.00 в актовій залі Черкаського державного технологічного університету.

Організатори радять студенткам не втратити шансу заявити про себе.

Довідки за телефоном: 063-843-72-63 (Марина), 063-47-66-393 (Анна)

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Юстиція 28.02.2014 10:00
Ректори Черкаських вузів активно підтримували ПР, були її свідомими членами, підписували заяви з осудом Майдану. Зараз в черговий раз перефарбувалися . Необхідна громадська люстрація. А саме БОЙКОТ Черкаських вузів. Є хороші вузи в Києві, у Вінниці, у Львові. Закликаю всіх майбутніх абітурієнтів, їх батьків --- справжніх патріотів не віддавати дітей до вузів, де керують непорядні люди, двічі зрадники. Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Братушка 28.02.2014 09:28
Братушки! Ви ж не забудьте в жюрі включити Вадима Березу... Ми всі памятаємо, як він "вибирав" кращу із кращих в Пожежній Академії, в ЧДТУ... Досвід - велікая сіла!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100