На дачу до Олійника та Добкіна їздили представники народної самооборони, правого сектору та Черкаської обласної народної ради.

Про це в коментарі «Прочерку» повідомив голова обласної організації «Батьківщина» Анатолій Бондаренко реагуючи на заяву одного з координаторів черкаського автомайдану Руслана Зорі про те, що авто майдан не перебував у маєтку регіоналів.

Бондаренко підтвердив, що ініціатива проїхатися до дач регіоналів дійсно належала не автомайдану. При цьому він зазначив, що всі організації, які нині захищають права громадян, кооперуються між собою.

– Тож нехай громадяни не переживають. Ми готові брати на себе відповідальність за їх безпеку, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Зауважимо, що забезпечити безпеку самому Бондаренку на сьогоднішній сесії Черкаської міськради просив «батьківщинівець» Роман Діскан.

реклама

Коментарі  

 
+4 #8 будячок 28.02.2014 11:14
Цитую Котя:
Змішались коні і люди в таборі опозиціонерів)


..мухи - окремо, КАКлєти - теж... у народа зараз ПРОЗОРІ окуляри :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Сергій Петров 28.02.2014 09:31
Защищать Бондаренка нужно от кого? И за какие дела? За бизнес интересы с металлоломом? или шашни с Тулубчиком? Может от Коли Булатецкого? Если ДА, то
Предлагаю решить этот вопрос по мужски в спаринге! Булатецкий и Бондаренко и прямо на Соборной площади. По мужицки. Если один и второй словесно решить ничего не могут, пусть решат кулаки, но в чесном поединке. При людах. А потом БРЕК! И БОЛЬШЕ НИКАКИХ ДИСКУССИЙ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Скептик 28.02.2014 09:22
Грабь нагр...бленное! Ничего не напоминает? Конечно, все это уже было в истории.И думается, что многие ценности, не вывезенные бывшими хозяевами, нашли потом себе новых хозяев - пламенных революционеров, которые первыми ринулись глазеть на дворцы прокл...тых богачей. Вы уже этим только обг..дили свою революцию.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 1 28.02.2014 08:58
Наскільки одіозна фігура!Щоб збільшити свою значимість та викликати співчуття і обілити "портрет" уже придумали про якісь загрози. Всі ці загрози, замахи та імітація інших якихось страждань -спосіб маніпуляції масами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #4 Котя 27.02.2014 21:31
Змішались коні і люди в таборі опозиціонерів)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #3 nnk3 27.02.2014 21:10
Тож нехай громадяни не переживають. Ми готові брати на себе відповідальніст ь за їх безпеку, – зазначив Анатолій Бондаренко.
А чи готовi ми, громадяни, довiрити йому нашу безпеку?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 допитливий 27.02.2014 20:22
ЗВЕРТАЮ УВАГУ: на сайті Черкаської ода в колонці "голова ода" красуеться тулуб, а нижче указ януковича про його призначення. Він що воскрес?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 комент 27.02.2014 20:12
:lol: Запустили козла в капусту. Ото він тепер пробіжиться по маєтках, поповнить свої запаси. А потім скажуть - були автомайдан, самооборона чи місцеві жителі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100