«Те, що ми почули на прес-конференції Януковича з Ростова-на-Дону про те, що він, захищаючи безпеку свою, свого сина, свого онука і своїх друзів, втік з території України і радий, що йому допомогли перебратися на територію Росії, ще раз свідчить про те, що насправді він тікав не від «купки екстремістів, радикалів чи бандерівців», а від українського народу, складовою якого, до речі, є і багатомільйонний загін Партії регіонів, який вже звинуватив В. Януковича у злочинах проти людей і визнав, що він не має права бути Президентом України», – так прокоментував виступ Януковича в Росії народний депутат Микола Томенко.

На думку нардепа, Віктор Янукович може бути президентом. Однак лише президентом у вигнанні. Він нагадав, що інститут політичних вигнанців діяв, коли, наприклад, більшовики під час громадянської війни захопили українську державу часів Центральної Ради, за гетьманства Скоропадського чи часів Директорії. Тоді був інститут президента та уряду у вигнанні.

Сьогоднішня історія з Віктором Януковичем виглядає просто комічно. Його з України вигнали не війська іншої держави, а власний народ і рідна Партія регіонів. Тому якщо йому дуже подобається називатися президентом, він може називатися президентом України у вигнанні, – цитує Миколу Томенка його прес-служба.

Він також додав, що місце проведення прес-конференції вибране Віктором Януковичем теж цікаве. Адже, широковідоме за радянських часів «Ростов – папа, Одесса – мама…», яке нагадує про те, що Ростов свого часу став своєрідною столицею для криміналітету, якому треба було «залягти на дно» чи перечекати, актуальним виявилось і сьогодні.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Дід Трохим 02.03.2014 09:05
Барон-ізгнаннік? Трогатєльна історія. Хряк він межигірський і потвора, яка привела окупантів. Якщо хочеться, шоб було по-модньому, хай пишеться "частічно ПРезидент Данбаса" або "Резидент Расєї"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100