Комісар Корж проводить передмобілізацію

Комісар Корж проводить передмобілізацію

Частина небайдужих черкащан зібралася сьогодні під військовим комісаріатом Черкас, реагуючи на інформацію про оголошення загальної мобілізації. Та військовий комісар Черкас Євген Корж каже, що нині лише ведеться передмобілізаційна підготовка. Про це інформують черкащани у соціальній мережі Фейсбук.

Зокрема, користувач Фейсбуку Павло Полковник (Pavel Polkovnik) посилаючись на розмову з комісаром, зазначає що оголошено збір на понеділок тих черкащан, кого оповіщено військкоматом. Всім з’являтися непотрібно.

- Під военкоматом нині робити нічого, не потрібно відволікати працівників, - каже колишній мер Черкас Сергій Одарич. - Поспілкувались з воєнкомом. Мобілізація не оголошена, ведеться передмобілізаційна підготовка.
Як наголошує екс-мер, нині актуальним є питання забезпечення авто технікою. Тому він звертається до власників і керівників підприємств з проханням перевірити і привести у повну готовність автотехніку. Передовсім вантажні та пасажирські автомобілі.

- Вони будуть конче необхідні в разі оголошення мобілізаціі, - зазначив Сергій Одарич.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #17 Самооборона 02.03.2014 16:42
Сьогодні члени Самооборони Черкас та Автомайдан відвідали міський воєнкомат з ціллю дізнатися про ситуацію з мобілізацією в Черкасах і записатися в ряди добровольців, готових стати на захист України. Мобілізація, за словами міського воєнного комісара Черкас Євгенія Коржа, офіційно ще не оголошена, але всі військові частини екстрено приводять у повну бойову готовність. На сьогодні воєнкомат надіслав 112 повісток з наказом прибути до воєнкомату. Однак зі 112 прибуло тільки 34. Натомість добровольців, готових стати на захист України прибуло в рази більше. Приходять як молоді хлопці, так і дорослі чоловіки. Серед охочих є навіть жінки. Бракує зараз і працівників у штабі. Якщо в мирний час достатньо двох офіцерів і сімох співробітників, то зараз для роботи штабу необхідно 40 чоловік. Воєнний комісар звертається до добровольців і військовозобовя заних з проханням долучитися до процесу підготовки до мобілізації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #16 шаман 02.03.2014 15:52
Соня а у мужа справка случаем не с в..........ици?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 шаман 02.03.2014 15:48
Соня никому не давай--- лучше в землю закопай
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Виктор 02.03.2014 14:39
Мобилизация нужна только местная. В Крым ехать не нужно. Для войны у нас есть какая никакая, но армия. Танки, авиация. Воевать должны профессиональны е военные, если до того дойдет. Ничего самооборона и правый сектор не сделает против БТРов и вертолетов, да еще при поддержке опального беркута и русскоориентиро ваных активистов. И нужно заручиться поддержкой НАТО, одним залпом они могут уничтожить весь Черноморский Флот, им даже плыть никуда не нужно.

С такими аппетитами скоро и до Аляски дойдет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #13 українка 02.03.2014 14:37
Одарич перший з кінця у воєнкомат :-x
А як Вам такий піар? Підідь перші добровольцем
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Давайте уже думать 02.03.2014 14:27
Цитую Соня:
Цитую Давайте уже думать:
Поддерживаю!!!
Мы этой войны не хотим.
Так что, до свидания, никто никуда не пойдет.

Трусы.


То и не давай. А мой муж будет с ребенком, со своей семьей, потому что нам нужен не герой, а папа и мужчина, который никогда не бросит свою семью. ну вот из-за чего идти на войну, мы этого не хотели!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #11 Клінічний випадок 02.03.2014 14:21
Було багато пристаркуватих жіночок, які мріяли про дитину від Путіна, а тепер з*явились і мужчинки(((. У Путіна на всіх таких захисничків здоров*я не вистачить, допоможе рашен зольдатен унд офіцірен :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 МІХА 02.03.2014 13:53
родича викликали, зараз у військоматі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Давайте уже думать 02.03.2014 13:34
Цитую Володимир Бесараб:
при чому тут Сеня, Одарич та інші???? На Україну суне агресор. І вона потребує захисту. Чоловіки які вірні присязі зобов'язані стати на захист.

Покажіть, пане, як Ви любите державу і першим підіть на війну, візьміть своїх друзів, родичів. А ще - нехай ті політики, які почали це все, підуть, журналісти, що розгортали ворожнечу між людьми нашими... Не було б цього всього, жили б собі і думали, як в 2015 нового Президента вибрати. А тепер будетмо думати над тим, як уберегти себе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #8 Соня 02.03.2014 13:29
Цитую Давайте уже думать:
Поддерживаю!!! Никакой мобилизации, хотите - Одарич, сам и идите воевать! Ведь такие как Вы, будут дома сидеть и рассказывать, как они переживают, советики свои выдавать. А простые мужчины будут воевать - за ЧТО?
Мы этой войны не хотим.
Так что, до свидания, никто никуда не пойдет.

Трусы. Мой муж, не военнообязанный , сам сегодня пошел и записался в добровольцы. На всякий случай. А вы протирайте штаны у телевизоров. Бе, не мужики, а тряпки. Я бы вам не дала ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100