реклама

реклама Делікат

реклама

«Правий сектор» закликає регіональні управління МВС, СБУ та ЗС співпрацювати з підрозділом в частині озброєння та вишколу бійців. Відповідну заяву в неділю озвучив лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош, інформує «Українська правда».

– Ми просимо обласні управління СБУ, МВС та ЗСУ докласти максимум зусиль для координації дій з підрозділами «Правого сектору», озброєння та вишколу цих підрозділів. Закликаємо громадян Російської Федерації всебічно протидіяти диктаторському режиму Путіна. Також закликаємо українських громадян приєднуватися до «Правого сектору», – сказав він.

На запитання, чи достатньо у них зброї, Ярош пожартував: «Зброї ніколи не буває багато».

«Але я переконаний, що в разі рішення РНБО про звільнення Криму в нас буде достатньо зброї для того, щоб відбити агресію», – підкреслив лідер «Правого сектору».

Говорячи про джерела фінансування організації, Ярош заявив, що вона фінансується внесками українських громадян і, зокрема, «представниками діаспори».

Також Дмитро Ярош зазначає, «Правий сектор» засуджує та обіцяє покарати анархістів та мародерів, які діють, прикриваючись іменем організації.

– Ми намагаємося максимально попереджати дії бандитських груп, які прикриваються ім'ям «Правого сектору». Така інформація до нас надходить буквально з усіх куточків України. Ми рішуче засуджуємо напади на райвідділки та інші силові структури держави Україна, – сказав Ярош.

реклама

Коментарі  

 
-3 #5 стійкий націоналіст 03.03.2014 07:44
Яроша у президенти
хай розбереться з руськими
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Мы 03.03.2014 02:13
Його самого треба в .... посадити за те що його прибічники зробили з державними будівлями на західній Україні. Яких збитків вони нанесли!!! Роздеребанили зброю!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Уманский Еврей 03.03.2014 01:26
Цього .... треба ізолювати за заклик тероризму, за ф...зм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Ну-ну 02.03.2014 23:36
слава...але не шляхом закликів до озброєння
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 українка 02.03.2014 22:02
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100