У Черкаському національному університеті розпочався Всеукраїнський круглий стіл на тему «Тарас Шевченко – славний син черкаської землі та її туристичний бренд».


Захід було організовано за ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Крім викладачів черкаського університету, в ньому візьмуть участь представники Черкаської ОДА, Київського національного університету ім. Т. Шевченка та Луганського національного університету ім. Т. Шевченка, Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» тощо. Також для участі в круглому столі запросили студентство.


Після вітального слова доцент кафедри туризму і готельно-ресторанної справи ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олена Костюкова розповіла про здобутки кафедри до 200-річчя від дня народження Т. Шевченка.

Учасники заходу планують обговорити постать Шевченка, увічнення його пам’яті на Черкащині, сприйняття Шевченка іноземними туристами, історико-культурну спадщину Черкаської області, пов’язаної з Кобзарем тощо. Круглий стіл триватиме до 15.00.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 незнайка 04.03.2014 14:19
Кем оплачивается данное мероприятие? Небось из Хвонда развития исторической науки куда студенты по принципу-попробуй не здай-платят деньги своих родителей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Юстиція 04.03.2014 13:14
ЛЮДИ КОТОРЫЕ ПРЕСЛЕДОВАЛИ СТУДЕНТОВ, ПРЕПОДАВАТЕЛЕЙ ПО ПОЛИТИЧЕСКИМ МОТИВАМ НЕ ИМЕЮТ ПРАВА ГОВОРИТЬ О ШЕВЧЕНКО. РЕЧЬ ИДЕТ О КУЗЬМИНСКОМ, ТАРАСЕНКОВОЙ И АРТЮХ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Фугас 04.03.2014 13:14
Пригласите тулуба с докладом "Как я сп... юбилей"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100